13.02.17

Дмитро Роденко розказав слухачам МВА, як і навіщо робити маркетингові дослідження.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Дмитро Роденко розказав слухачам МВА, як і навіщо робити маркетингові дослідження.

На програмі  General MBA в рамках курсу «Маркетинг», який викладає Олександр  Бакка,  відбулася цікава зустріч з Дмитром Роденком, директором компанії «Міжнародна Маркетингова Група Україна».

Дмитро Роденко є практиком з 12 річним досвідом роботи в маркетингових дослідженнях, успішним бізнесменом, що створив  власну компанію з нуля, тож зустріч зі слухачами групи General MBA була сповнена фактами, цифрами, практичним порадами.

 

Говорили про те, чим відрізняються маркетингові дослідження від моніторингу ринку, аналізу тенденцій, почули як вибрати якісного провайдера цієї послуги, з чого формується ціна дослідження, які є особливості українського ринку.

 

Слухачі почули думку спікера про те, для чого потрібні маркетингові дослідження, коли його замовляти і що важливо робити після отримання його результатів.

 

На думку Дмитра, якісне маркетингове дослідження має бути підготовкою до управлінського рішення щодо досягнення  поставлених  бізнес-цілей оптимальним шляхом. Але не все так просто. Для цього потрібно вміти користуватися цим бізнес-інструментом, що, на жаль, не часто зустрічається серед практики вітчизняних керівників. Багатий досвід роботи з бізнес-дослідженнями мають зарубіжні компанії. Менеджери, що працювали в таких компаніях несуть  цей позитивний досвід на український ринок великого та середнього бізнесу. Також  допомагає в цьому бізнес-освіта, що, серед іншого, покликана розширити горизонти, збагатити практичний інструментарій управлінців та дати сміливість вийти за звичні рамки.

 

Дякуємо Дмитрові за корисну інформацію та живе спілкування.

IMG 5381 IMG 5365