12.06.17

Бізнес-екскурсія слухачів Ukrainian MBA в «Розумний дім» компанії ІНТЕЛСІТІ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Бізнес-екскурсія слухачів Ukrainian MBA в «Розумний дім» компанії ІНТЕЛСІТІ

Теплий сонячний день 10 червня 2017 року слухачі першого та другого курсів програми Ukrainian MBA розпочали з екскурсії в «Розумний дім» від компанії ІНТЕЛСІТІ, яку організувала академічний директор Міжнародного інституту бізнесу Ірина Бистрова.

 

Компанія є одним з провідних інсталяторів систем комплексної автоматизації житлових і адміністративних будівель, діяльність якої поширюється на всю територію України. Компанія є офіційним партнером провідних виробників електрообладнання та телекомунікацій. Компетенція компанії підтверджена відповідними сертифікатами партнерів і виробників, ліцензіями та дозволами державних інстанцій.

 

Комфорт, безпека і економія енергоресурсів – ось на що, в першу чергу, акцентували увагу наших слухачів представники компанії.

 

Екскурсія розпочалася із дегустації запашної кави від «активної кухні», під час якої «розумна» техніка дивувала своїми можливостями. Захід продовжив Леонід Ніколаєв – комерційний директор компанії ІНТЕЛСІТІ, який є творцем і ідейним натхненником компанії. Він розповів та продемонстрував дизайнерські системи енергозбереження в реальному будинку під керуванням системи домашньої автоматизації «Розумний дім».  

 

Слухачі Ukrainian MBA на власні очі побачили та оцінили простоту і зручність можливості продуктів представлених компанією, оскільки за допомогою всього лише одного дисплея управління та декількох вимикачів можна керувати освітленням, кліматом, жалюзі і системою сигналізації в будинку. Також приємні враження залишилися від прослуховування можливостей сучасної аудіотехніки та огляду домашнього кінотеатру. В цілому слухачі не залишились байдужими щодо екскурсії, про це свідчив ряд запитань до директора компанії, на які він з задоволенням давав відповіді.

 

«Розумний дім» дав можливість слухачам Ukrainian MBA поринути в особливе ноу-хау, що демонструє економію, безпеку, надійність, універсальність, якість, інновації та сервіс. Учасники екскурсії вдячні за можливість дізнатися і побачити останні тренди неймовірних технологій «Розумного дому» від компанії ІНТЕЛСІТІ.

 IMG 20170610 11171920170610 11005820170610 090818