03.08.23

МІБ виповнюється 30 років!

Главная/Новости и анонсы МИБ/МІБ виповнюється 30 років!

 

Шановні друзі!

В 2023 році Міжнародному інституту бізнесу виповнюється 30 років.

Майже одноліток відновлення української державності після розпаду радянської імперії Міжнародний Інститут Бізнесу святкує річницю у період війни за Незалежність.

Місія МІБу – сприяти розвитку українського бізнесу та економіки через якісну освіту управлінців.

 

welcome iib

 

Для бізнес-школи 30 років – це значний період. Тож згадаємо як це було:

 

1993 – Міжнародний Інститут Бізнесу заснований Українською академією державного управління при Президенті та Фондом Центрально-європейського університету.

Першим президентом МІБ став д-р Хенрік Стернічук, професор менеджменту та міжнародного бізнесу Університету Нью Брансвік (Канада).

 

1997 - МІБ стає першим у Центральній і Східній Європі акредитованим навчальним центром програм Королівського інституту маркетингу, Великобританія (СIM, UK).

 

2001 - МІБ стає першим у східній Європі навчальним центром REFA International (Німеччина) - провідної організації в сфері управління виробництвом.

 

2001 - У МІБ стартує Executive MBA - перша в Україні програма, яка розроблена для топ-менеджерів і керуючих власників українських і міжнародних компаній.


2003 - МІБ стає зареєстрованим провайдером програм та акредитованим екзаменаційним центром Королівського інституту фахівців з управлінського обліку, Великобританія (CIMA, UK).


2004 - МІБ стає першим закордонним акредитованим навчальним центром програм Королівського інституту по зв'язках з громадськістю, Великобританія (CIPR, UK).

 

2007 - МІБ - перша бізнес-школа України, програми МВА якої акредитовані Британською Асоціацією МВА (Association of MBA’s).


2008 - В МІБ створений Центр девелопменту нерухомості для реалізації освітніх програм міжнародного рівня для професіоналів ринку нерухомості України, а також для впровадження в країні високих міжнародних стандартів у сфері девелопменту та управління нерухомістю.


2011 - Отримання статусу вищого навчального закладу 3-го рівня акредитації за рішенням Державної акредитаційної комісії України.


2015 - Програма General MBA акредитована Асоціацією присяжних сертифікованих бухгалтерів (ACCA) (the Association of Chartered Certified Accountants).

 

2018 - Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» стала членом Асоціації з розвитку університетських бізнес-шкіл (Association to Advance Collegiate Schools of Business, AACSB).

 

2023 – МІБ відновив реалізацію своїх програм після руйнування кампусу ракетним обстрілом.

 

Непростий і яскравий шлях, наповнений передусім людьми.

Вітаємо і дякуємо викладачам, тренерам, співробітникам, випускникам, студентам, гостям і всім дотичним до бізнес-школи персонам!

Пишаємося бути українською бізнес-школою і робити свій внесок у розвиток вітчизняного бізнесу.

За цей час МІБ став не просто лідером української бізнес-освіти, а місцем де народжуються ідеї, які згодом змінюють країну на краще.

 


 

Fedorishin

 

Олександр Федоришин - викладач курсу "Бізнес-право", заступник голови ФДМУ:

«Нові знання, можливості, ідеї, знайомства, друзі, проєкти, досвід та успіх. Це все про МІБ, який обʼєднує тисячі людей з різних галузей, які прагнуть безперервного розвитку. Вітаю з ювілеєм один з кращих закладів, який завжди даватиме поживу для роздумів та сприятиме новим досягненням!»

 

 

 


 

Vasilevskyi

 

Ігор Василевський - викладач курсу "Управління продажами", бізнес-тренер і бізнес-консультант з питань прямих продажів та управління корпоративними продажами:

«Якби МІБ був людиною, він був би:
• експертом, але різнобічним;
• авторитетом, але не снобом;
• візіонером, але дуже конкретним;
• оптимістом, але готовим до всього;
• трудоголіком, але тим, який вміє насолодитися процесом.

МІБ, з Днем народження! Не зупиняйся! Вигадуй, пробуй, помиляйся, вчися на помилках, досягай, дивуючи та радуючи своїми успіхами, а також радіючи успіхам своїх випускників!»

 


 

Biloshapka

 

Владислав Білошапка - викладач курсів "Управлінська результативність" та "Стратегічний процес", PhD, доктор економічних наук, професор:

"Звісно, на ринку освітніх і консалтингових бізнес-послуг знайдеться місце для заробітків на тому, що клієнти не завжди хочуть думати та просто шукають готові рішення, темплейти, чек-лісти... Але корисно виходити з того, що непрацююча голова у сучасних умовах - найбільш жахливий вид безробіття. Вже 30 років ми з колегами Міжнародного інституту бізнесу допомагаємо нашим клієнтам, нашим студентам думати. Думати і діяти інноваційно, клієнтоорієнтовано, дисципліновано та опціонально, відкриваючи нові можливості росту навіть зараз - під час жахливої екзистенціальної війни. Вітаю наших клієнтів і наших колег з Ювілеєм МІБ. Бажаю сил, стійкості, віри і сподіваюсь, що нас чекає ще багато цікавої і плідної спільної роботи для процвітання України".

 


 

Bulkot

 

Булкот Оксана - викладач курсів "Фінанси компанії", "Міжнародні фінанси", "Міжнародні фінансові ринки", "Міжнародне інвестування", "Транснаціональні корпорації", "Міжнародна банківська діяльність", "Зовнішньоекономічна діяльність", "Міжнародна економіка", кандидат економічних наук:

"Бізнес-школа МІБ – це родина, що ось уже протягом 30 років у своєму колі об’єднує професіоналів, здатних забезпечити здобуття сучасної бізнес-освіти відповідно до світових стандартів якості. Це і її головне ядро – слухачі – та аудиторія, яка саме тут може задовольнити свій живий інтерес, жагу до знань та отримати компетентності, здатні створити конкурентні переваги в такому швидкозмінюваному економічному середовищі.
Долаючи сучасні виклики, наша бізнес-школа не зупиняється, а навпаки - впроваджує передові технології викладання, кращий досвід організації освітнього процесу, розвивається, модернізується і досягає нових освітніх цілей.
Хочеться побажати, щоб і у наступні 30 років наш МІБ був тими сходами, піднімаючись якими кожен слухач зміг задовольнити свій запит у бізнес-освіті, домогтися успіхів та поставлених цілей у своєму кар’єрному русі, розкрити потенціал та віднайти власну «унікальність»".

 


 

Onaschenko

 

Дмитро Онащенко - викладач курсів "Організаційна архітектура", "Процесний підхід", "Управління бізнес-процесами підприємства", професійний Business Developer, експерт зі стратегії, моделювання процесних операційних систем та управлінні змінами:

"Незважаючі на складні часи МІБ продовжує створювати цінність для бізнес спільноти та розвиватися! Дякую інституту за їх багаторічний вклад в розвиток країни та непероборне прагнення до досконалості! Бажаю подальшого зростання, успіхів та наснаги!!!"

 

 


 

Savych

 

Олександр Савич - викладач курсів "Маркетинг", "Маркетинговий менеджмент", "Маркетингова бізнес-аналітика", "Стратегічний маркетинг", директор ТОВ «Нексус Автомотів Україна»:

"30 років бізнес-школа розвиває управлінські таланти та успіхи випускників, які успішно будують економіку своїх підприємств та України. Успіх бізнес-школи заключається в сталому розвитку школи бізнес-знань та успіхах випускників. А за кожним успіхом стоять викладачі, менеджмент, співтовариство та середовище бізнес-школи. Вітаю з ювілеєм знань, ювілеєм успіху і визнання на майбутні роки розвитку та прогресу бізнес-школи МІБ".