2013-01-23

Управлінське лідерство - практикум в Міжнародному інституті бізнесу

Головна/Новини МІБ/Управлінське лідерство - практикум в Міжнародному інституті бізнесу

"Лідер - це той, хто, наслідуючи природні закони, утримує організацію на вершині життєвого циклу"
Девід Хен

"Лідерство на всі часи:
результати сьогодні - спадщина на віки"

У менеджменті лідерство є ключовою ситуаційною змінною, визначається якостями керівника і підлеглих, ситуацією.
Поняття " лідерство" і " менеджмент" далеко не завжди тотожні, але суть їх відмінностей більшість людей уявляють собі неправильно. У лідерстві немає нічого містичного і загадкового. Це не привілей вузького кола обраних. Лідерство не обов'язково важливіше за менеджмент, і одно не замінює інше.

Насправді лідерство і менеджмент в компанії - дві окремі, доповнюючі одна одну системи дій. Кожна має свою функцію і характерні для неї види діяльності. Для успіху компанії у сучасному діловому світі, все більш складному і мінливому, необхідно опанувати обидві.

В найширшому сенсі лідерство можна окреслити як здатність впливати на інших у напрямі досягнення певної мети. Таким чином, лідер веде співробітника або групу співробітників до певної мети. В діловій сфері і в організаціях лідерство часто протиставляється менеджменту. Менеджмент зазвичай визначають як "вміння виконати завдання за допомогою інших людей". Лідерство ж визначають як "уміння зробити так, щоб інші люди захотіли виконати завдання". Таким чином, лідерство тісно пов'язане зі створенням мотивації та впливом на інших людей.

Визначити суть лідерства і його відмінності від менеджменту в організації, а також сформувати індивідуальний план розвитку лідерських компетенцій Ви зможете на практикумі "Управлінське лідерство" 2-3 лютого і 2-3 березня 2013 року.

Викладач цієї програми ― Олеся Андрієва-Кушлянска. Має більш ніж 14-річний досвід роботи у сфері FMCG; п'ятирічний досвід лідерства в одній з ведучих міжнародних косметичних компаній в Україні. Безпосередньо приймала участь в розробці і впровадженні системи мотивації співробітників компанії. Компанія, яку вона очолювала, тричі підряд(2007-2009 гг) ставала Кращим Роботодавцем у своєму сегменті в Україні. Неодноразово входила в топ-10 і топ-25 найуспішніших керівників-жінок в Україні. Має ступінь магістра психології. Навчалась в рамках міжнародної програми для жінок-керівників бізнесу "The Menttium 100 Business Education"; пройшла сертифіковане навчання по курсу " Leadership" Франкліна Кові.

Вартість одного модуля програми - 3500 грн (з ПДВ)

Детальніше з програмою Ви можете ознайомитись на сайті http://iib.com.ua/ru/programmy-upravlencheskogo-razvitiya/kalendar-otkrytykh-programm/item/3288-upravlencheskoe-liderstvo.html.

Будемо раді бачити Вас в Міжнародному інституті бізнесу. Не упустіть шанс розкрити свій потенціал Лідера і Керівника.

Зацікавило захід ― звертайтесь!
Менеджер програми - Юлія Мазепа - 380 44 585 00 33(вн. 115) або Juliia.Mazepa@iib.com.ua