Print this page
2019-07-13

Випускна церемонія слухачів Executive MBA 17-ї генерації.

Home/News IIB/Випускна церемонія слухачів Executive MBA 17-ї генерації.

Ось і завершила своє навчання в бізнес-школі “Міжнародний інститут бізнесу” 17-та генерація слухачів програми Executive МВА. Яскрава, емоційна і незабутня церемонія пройшла теплого липневого дня – навіть погода раділа за наших випускників і дарувала їм сонячні обійми.

Група Executive MBA, що почала навчання в 2017 році, не просто отримала дипломи магістрів бізнес-адміністрування, але долучилася до великої і дружної спільноти випускників МІБ. Доклавши надзвичайних вольових зусиль, витримавши усі дедлайни, подолавши академічні випробування і блискуче захистивши свої дипломні роботи на небосхилі Міжнародного інститут бізнесу засвітилося сімнадцять нових яскравих і потужних зірок українського бізнесу.

 

Привітати випускників прийшли і викладачі, які працювали разом зі слухачами упродовж усього періоду навчання. Теплі слова, мудрі настанови та щирі привітання цього дня звучали від Людмили Батенко, Олени Рижкової, Наталії Писаренко, Михайла Сорокіна, Андрія Станченка та Володимира Савчука. Звісно ж виконавчий віце-президент МІБ Юрій Зеленін та академічний директор Алевтина Кудінова радо приєдналися до привітань, адже група Executive MBA-17, як і усі, хто випускався раніше, посіли своє місце у серцях керівництва та співробітників бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу». Приємним сюрпризом для викладачів і адміністрації стали слова глибокої вдячності від випускників, які озвучили Олександр Головач та Ігор Чигер.

 

Ми горді тим, що кожен з вас обрав нашу бізнес-школу, ми пишаємося вашими проектами і розробками та віримо у їх успіх разом з вами. І пам’ятайте, двері нашої бізнес-школи відкриті і ми будемо раді кожному з вас скільки б років з дня випуску не промайнуло, адже випускник МІБ – це назавжди!

 06A4792

 06A4831

 06A4450

 06A4367

 06A4359

 06A4354