19.10.18

Пройшла зустріч спільноти МІБ з В’ячеславом Клімовим

Главная/Ассоциация выпускников/Новости и события/Пройшла зустріч спільноти МІБ з В’ячеславом Клімовим

Зустріч спільноти бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» – це завжди атмосфера успіху, досягнень і здобутків наших студентів і випускників. А коли така подія ще й присвячена виступу в бізнес-школі цікавого гостя з актуальною темою, вона має усі шанси перетворитися на унікальне середовище, в якому народжуються нові ідеї, утворюються несподівані партнерства та знаходяться неочікувані рішення будь-яких бізнес-задач.

 

Така магія спільності і взаємодії панувала 19 жовтня 2018 року у кампусі бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» під час зустрічі наших студентів і випускників з В’ячеславом Клімовим – співвласником компанії «Нова Пошта», успішним управлінцем і випускником програми Executive MBA в МІБ.

 

Виступ В’ячеслава був присвячений партнерству, його перевагам і ризикам, перспективам, які воно відкриває і небезпекам, без яких воно неможливе. За словами самого спікера, партнерство потрібне для того, «…щоб завжди був той, хто скаже: я тобі вірю, роби!». І саме за такою формулою побудована модель партнерських взаємин В’ячеслава Клімова та Володимира Поперешнюка.

 

Відверто і щиро спікер зізнався присутнім, що усі труднощі, які долала «Нова Пошта», і усі досягнення, які є на сьогодні, – результат жорстких домовленостей, строгої дисципліни та самодисципліни, а також спільного розуміння цінностей і табу, на які спирається партнерський бізнес.

 

На завершення В. Клімов зізнався, що для нього їхня з Володимиром Поперешнюком модель взаємодії подібна до сімейного партнерства і лише взаємна підтримка та мотивація допомагають зберігати драйв від того, чим ти займаєшся і чим є твій бізнес.

 

Офіційна частина непомітно добігла свого завершення, а палкі дискусії, цікаві запитання і влучні відповіді набули формату невимушеної розмови за горнятком аромантої кави і запашного чаю. Кожен учасник мав нагоду для продовження неквапливого спілкування з добрими друзями та новими знайомими.

 

Дякуємо В’ячеславу Клімову і нашим чудовим гостям за неймовірну атмосферу єдності і співпричетності, якою так пишається МІБ! Чергова зустріч спільноти бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» завершилася і ми говоримо вам, до нових зустрічей у МІБ, друзі!

NP 25NP 31NP 62NP 77NP 96NP 130