06.08.19

Слухачі п’ятої генерації програми Ukrainian MВА отримали заслужені дипломи.

Главная/Ассоциация выпускников/Новости и события/Слухачі п’ятої генерації програми Ukrainian MВА отримали заслужені дипломи.

27 липня 2019 року відсвяткувала свій випуск п’ята когорта слухачів програми Ukrainian MВА. Для когось ці два роки були більш важкими, для когось більш цікавими, але однозначно для всіх і кожного – продуктивними, як з точки зору отримання глибоких знань та практичних інструментів для ведення бізнесу, так і для зав’язування нових приємних та корисних знайомств. Тепер молоді та амбіційні бізнесмени і керівники підрозділів поповнили ряди Асоціації випускників МІБ.

 

Традиційно урочисту церемонію з нагоди випуску відкрив виконавчий віце-президент МІБ Юрій Зеленін. Було сказано багато слів подяки студентам за те, що обрали для свого розвитку саме нашу бізнес-школу, координатору програми за підтримку та допомогу в організацій навчального процесу. Особливу увагу Юрій Миколайович приділив, звісно, нашим викладачам, що дали знання та практичні інструменти, які можна застосовувати в подальшому розвитку компаній, в яких працюють випускники, та власного бізнесу. Не міг Юрій Зеленін оминути увагою близьких і рідних студентів, які всіляко підтримували їх на шляху отримання бізнес освіти, звернувши увагу на те, що, мабуть, вперше на випускний прийшло стільки діточок випускників. А це означає, що наші випускники вкотре довели, що можна успішно поєднувати навчання, роботу і родину.

 umba11

Після вступної промови слово надали нашому ректору Олександру Володимировичу Савченку. Привітавши випускників з успішним закінченням навчання, він наголосив, що ставши нашими студентами, кожен отримує право стати членом міжнародної асоціації випускників та слухачів МВА - Association of МВА’s (Великобританія), якою акредитовані наші програми. А це. в свою чергу, дає можливість налагодити міжнародні ділові зв'язки з іншими випускниками бізнес-шкіл - членів асоціації.

 

Потім слова подяки та гордості за своїх студентів висловили викладачі Міжнародного інституту бізнесу Ганна Скитьова, Андрій Федорченко та академічний директор Алевтина Кудінова. Кожен висловив задоволення працювати з такими цікавими та розумними студентами, привітав випускників із блискучим захистом випускник кваліфікаційних робіт. Викладачі побажали успіхів у подальшому розвитку і, звичайно, висловили побажання знову зустрітися в МІБ вже на інших навчальних програмах.

 

І нарешті дійшла черга саме для того моменту, заради якого наші студенти напружено працювали 2 роки - отримання дипломів. Випускники під гучні овації та спалахи фотокамер з почуттям великої гордості перекидали “китиці” на своїх випускник “конфедератках” та отримували свої дипломи. А за найкращі досягнення в навчанні були нагороджені пам'ятними статуетками МІБ наступні студенти: Дмитро Соколенко та Ігор Хваль.

 

Після вручення дипломів наші випускники теж виявили бажання сказати пару слів. Ольга Дядечко та Ігор Котелянець висловили вдячність своїм однокурсникам за дружність та підтримку, викладачам та МІБ в цілому за можливість отримати ті знання та навички, які допоможуть в подальшому в розвитку бізнесу кожного в своїх галузях.

 

Вітаємо, випускники-2019!

 

Ми вдячні, що ви обрали нашу бізнес-школу як сходинку до підвищення свого кар'єрного та особистісного розвитку!

 

Нехай реалізується кожна ваша бізнес-ідея, яка виникла під час навчання в Міжнародному інституті бізнесу!

umba9

umba8

umba7

umba4

umba3

umba2

umba1