17.05.22

Декілька слів про проведений Круглий стіл із «Визначення розміру збитків, упущеної вигоди, завданих юридичним  і фізичним особам внаслідок воєнних дій»

Главная/Центр оценки имущества и имущественных прав/Новости/Декілька слів про проведений Круглий стіл із «Визначення розміру збитків, упущеної вигоди, завданих юридичним  і фізичним особам внаслідок воєнних дій»

Третій місяць триває повномасштабна війна російської федерації проти України. І за цей період, та за період попередніх 8-ми років цієї війни, юридичним та фізичним особам було завдано колосальних збитків: знищене майно, неможливість працювати певний період, вимушена еміграція та мобілізація працівників… (що спричинило упущену вигоду) тощо.

Українською державою, світовим співтовариством розгортається робота щодо притягнення агресора до відповідальності та відшкодування завданих українцям шкоди, збитків і втрат.

З метою обговорення таких надважливих питань:

  • «Як фіксувати пошкодження майна?»;
  • «Як проводити оцінку величини збитків, завданих внаслідок воєнних дій?» 

Школою національних професійних кваліфікацій ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» було проведено Круглий стіл на тему: «Визначення розміру збитків, упущеної вигоди, завданих юридичним  і фізичним особам внаслідок воєнних дій».

Як проходив Круглий стіл, які питання були окреслені і які результати роботи учасників,  Ви можете побачити у прикріпленій презентації.

Усім учасникам висловлюємо подяку за надзвичайно активну та плідну дискусію в межах заходу.

Особлива подяка модератору Круглого столу та усім доповідачам.

Бажаємо кожному учаснику/кожній учасниці міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя, цікавих задумів і їх успішних втілень!

 

Перемоги нам!

                                                           З повагою ОРГАНІЗАТОРИ!