06.02.23

Вебінар: Корпоративне шахрайство на будівництві: що потрібно знати?

Главная/Центр оценки имущества и имущественных прав/Новости/Вебінар: Корпоративне шахрайство на будівництві: що потрібно знати?

За даними Міжнародної асоціації сертифікованих фахівців з розслідування випадків шахрайства (ACFE), у серпні 2020 року про збільшення внутрішньокорпоративного шахрайства заявили 77% керівників великих компаній. У будівництві найпоширеніші типи шахрайства – фальсифікація тендерних пропозицій, фальсифікація витрат, шахрайство з рахунками-фактурами, хабарництво та інструменти крадіжки для інших проєктів. Отже, як шахрайство впливає на бізнес, наскільки воно поширене і як галузь може цьому запобігти?

Під час вебінару ми розглянемо типологію шахрайства в межах будівельних проєктів, проаналізуємо портрет корпоративного шахрая та теорію шахрайства, детально зупинимось на основних методах контролю та запобігання шахрайства на будівництві.

 

На вебінарі розглянемо такі теми:

 

  • Будівельний проєкт – особливості, труднощі та ризики його реалізації.
  • Портрет шахрая та трикутник шахрайства – що потрібно знати.
  • Ключові фактори ризику в будівельних проєктах.
  • Сучасні інструменти та технології для контролю та запобігання шахрайству.

Кому буде цікавий вебінар?

Вебінар буде корисний менеджерам і керівникам будівельних і девелоперських компаній, власникам бізнесів. 

 

Спікерка: Олена Макаренкопартнерка, керівниця групи форензік та напрямку сталий розвиток та ESG, KPMG в Україні.

Олена приєдналася до KPMG в Україні у 2010 році після кількох років досвіду роботи в галузі стратегічного й операційного консультування в іншій українській фірмі  - Big 4. 

З 2020 року керує групою Форензік в KPMG в Україні, а також є лідером KPMG Insight Academy. Досвід Олени у напрямі Форензік містить проєкти з проведення розслідувань, антикорупційні перевірки, проєкти у сфері комплаєнс і підтримки внутрішнього аудиту, проєктах у галузі управління питаннями сталого розвитку, підготовки ESG-звітності, розвитку каналів комунікацій з інвесторами, у такий спосіб сприяючи компаніям у розвитку практик сталого розвитку та підвищенні їхніх позицій у ESG-рейтингах.

 

Дата: 14 лютого 2023 року

Час: 11:00 – 13:00 за київським часом

Мова: українська

 

Звертаємо Вашу увагу на те, що інформація, яка буде презентована, має загальний характер і не призначена для вирішення обставин будь-якої конкретної особи. Попри те, що ми намагаємося надавати точну та своєчасну інформацію, ми не можемо гарантувати, що така інформація є точною на дату її отримання або що вона залишатиметься точною в майбутньому. Ніхто не повинен діяти на основі такої інформації без відповідної професійної консультації після ретельного вивчення конкретної ситуації.

Співорганізатором вебінару для ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» виступає CP School – освітня платформа від Commercial Property, яка працює з 2018 року. Створена для представників ринку нерухомості з метою надання теоретичних і практичних знань як з вузькоспеціалізованих напрямів, так і комплексно з девелопменту нерухомості від А до Я.

 

*кошти спрямовуються на забезпечення технічних засобів і медійних заходів для проведення вебінару.