13.04.23

Через масовану атаку ботів самостійна реєстрація на платформі дистанційно навчання тимчасово призупинена

Главная/Центр оценки имущества и имущественных прав/Новости/Через масовану атаку ботів самостійна реєстрація на платформі дистанційно навчання тимчасово призупинена

Шановні наші слухачі!

Інформуємо, що впродовж  уже 2 місяців наша платформа дистанційного підвищення кваліфікації оцінювачів користується неймовірним попитом серед "оцінювачів" з найекзотичніших країн та усіх континентів. Хіба за ніч на 13 квітня було здійснено 24 реєстрації нових акаунтів, а за весь період зареєструвалася незліченна кількість таких ботів. У звязку з чим було прийнято рішення про тимчасові обмеження на реєстрацію нових кабінетів.

Чи вплине це на наших постійних та нових слухачів розкажемо отут 

УВАГА! На раніше створені особисті кабінети це жодним чином не вплине і Ви й надалі можете безперешкодно самостійно проходити чергове підвищення кваліфікації.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЩЕ НЕ ЗАРЕЄСТРУВАВ СВІЙ ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ НА ПЛАТФОРМІ, АЛЕ ПЛАНУЄ ПРОХОДИТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ САМОСТІЙНО, У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ СЕБЕ ЧАС - зв'язуйтеся, будь ласка, із менеджером курсу: 067 819 07 17 (TelegramViber) - Ціко Марією Олексіївною.

 

Також нагадуємо, що на період дії воєнного стану МІБ проводить курси підвищення кваліфікації та базової підготовки оцінювачів, арбітражних керуючих дистанційно (із використанням застосунку Zoom).

Актуальний графік усіх курсів Школи національних професійних кваліфікацій ПВНЗ "Міжнародний інститут бізнесу"   ТУТ

#Вистоїмо  #УкраїнаПЕРЕМОЖЕ