28.06.24

Круглий стіл «Актуальні питання удосконалення практики оцінки для фінансових установ: оцінка забезпечення активних операцій та власного майна»

Главная/Центр оценки имущества и имущественных прав/Новости/Круглий стіл «Актуальні питання удосконалення практики оцінки для фінансових установ: оцінка забезпечення активних операцій та власного майна»

Школа національних професійних кваліфікацій

ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» 

Запрошує Вас до участі в роботі круглого столу

”Актуальні питання удосконалення практики оцінки для фінансових установ: оцінка забезпечення активних операцій та власного майна”

11 липня 2024 р.

Київ (офлайн/онлайн)

 

Мета заходу:

  • обмінятися практичним досвідом учасників заходу з оцінки забезпечення активних операцій та власного майна фінансових установ;
  • визначити проблемні питання оцінки забезпечення активних операцій та власного майна фінансових установ;
  • проаналізувати та віднайти найоптимальніші шляхи удосконалення та розвитку методології оцінки забезпечення активних операцій та власного майна фінансових установ.

Плановий час роботи круглого столу: 11:00 - 14:00 .

Формат проведення змішаний: аудиторія МІБ або застосунок Zoom.

 

ОСНОВНІ ПИТАННЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ

  • Поточний стан оцінки забезпечення та власного майна банків, проблеми та шляхи їх вирішення
  • Визначення пруденційної вартості
  • Теорія і практика оцінки страхових активів
  • Співпраця спеціалістів банку, оцінювачів та аудиторів при проведенні оцінки та верифікації звітів про оцінку активів банку
  • Вимоги державних регуляторів до звітів про оцінку майна для фінансових установ.

 Ми сподіваємось, що за Вашою участю буде вироблена загальна позиція провідних фахівців, яка дозволить у подальшому на єдиній методологічній платформі знаходити шляхи удосконалення та розвитку практики оцінки забезпечення активних операцій та власного майна фінансових установ.

 

До участі у роботі круглого столу запрошено представників Національного банку України, Фонду державного майна України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, представників інших органів державного регулювання, громадських та професійних організацій, досвідчених  оцінювачів, науковців.

 

Початок реєстрації о 10.30 за адресою: м. Київ, вул. Старокиївська, 10-Ф (станція метро «Політехнічний інститут») або у застосунку Zoom.

 

Початок роботи круглого столу: об 11:00.

Реєстраційний внесок 700 грн. Прохання у призначенні платежу зазначати, що це «НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ»

Уточнюючі запитання за номером: 067 561 79 84 – Юрченко Ганна Андріївна