19.11.15

Безкоштовний майстер-клас Петра Савича "Маркетинг прямої дії"

Главная/Новости и анонсы МИБ/Безкоштовний майстер-клас Петра Савича "Маркетинг прямої дії"

Аудиторія учасників: власники малого та середнього бізнесу, керівники маркетингових підрозділів, начальники відділів продажу, маркетологи та всі небайдужі до клієнтів співробітники.

 

Дата: 19 листопада 2015

Початок: 19:00
Місце проведення: бiзнес-клуб «Белгравія» (вул.Прорiзна 18/1)

 

phpUAb7ym

Після настання кризи багато бізнесменів пішли з ринку або зменшили бюджети на розвиток свого бізнесу.
При цьому вони скоротили витрати не лише на навчання персоналу, на сувенірну продукцію та подарунки для партнерів, але й на рекламу, яка була джерелом потоку клієнтів в їх бізнес.

 

Згадайте для прикладу, яку кількість рекламних площин ви замовляли три роки тому, і як рахуєте кожну гривню зараз. А всі ці речі трапились тому, що завдання будь-якого бізнесу  приносити прибуток. Натомість іміджеві затрати лише лягають тягарем на бюджет компанії. Для власника бізнесу чи топ-менеджера  основна задача це заробляти гроші, а не витрачатись на іміджеву рекламу.

 

Але що робити, коли криза триває, а компанії потрібні нові клієнти?
Класичний підхід кожного управлінця  це замовити більше реклами. Але розміщення реклами зазвичай дороге, і важко спрогнозувати економічний ефект від таких витрат.

А як же без реклами знайти клієнтів для свого бізнесу?
Відповідь на це запитання з точки зору "правильного маркетингу"  потрібно працювати з тими клієнтами, які вже у вас щось купували, бо їм вже знайома ваша компанія і ваша продукція. Але покупці говорять, що в них немає достатньо коштів для оплати ваших товарів та послуг...

Як пояснити клієнтам, що платити потрібно? Та ще й переконати їх платити ДОРОГО?
При безпосередньому спілкуванні з клієнтами ви чуєте звичні відмовки, мовляв "ну, все ок, тільки це дорого" і "..в нас немає необхідних бюджетів"? Хоча, якщо подивитись на новий планшетний комп'ютер, який вони кладуть перед вами на стіл, чи останню модель нового iPhone, яким  вони користуються, не виникає відчуття відсутності бюджетів. Бо насправді ці клієнти можуть заплатити за ваші послуги, просто ви не достатньо переконливо пояснили, чому платити потрібно саме ТАКУ ЦІНУ. Щоб вони просто приходили до вас і, не торгуючись, купували.

Як змусити клієнтів платити за ваші послуги, як залучати нових клієнтів та ефективно спілкуватись зі старими  ми поговоримо на даному майстер-классі з Петром Савичем.

 

zareg uk

Регламент:

18:30  реєстрація учасників, вітальна кава.
19:00 – майстер-клас "Маркетинг прямої дії"
20:30 – вiдповiдь на питання, неформальне спiлкування


Питання майстер-класу:


•    Ключова різниця між рекламою і маркетингом. Як розуміння цих відмінностей допоможе вам зекономити
•    Основні принципи Маркетингу Прямої Дії.  Як не витрачати зайвих бюджетів на непотрібні дії
•    Різниця в маркетингових підходах для В2В та В2С ринку (споживчий та корпоративний ринок)
•    Marketing-kit та Sales-kit. Ключові маркетингові матеріали компанії та як їх розробити
•    Інструменти маркетингових комунікацій малого та середнього бізнесу
•    Як порахувати бюджет на маркетинг. Формули розрахунку віддачі маркетингових затрат

 petro-savich new

Запрошений спiкер: Петро Савич, маркетолог, бізнес-консультант з питань побудови системи маркетингу та продаж малого та середнього бізнесу. Спеціаліст з інтернет-маркетингу. Засновник компанії «Sales Marketing System». Займається практичними способами залучення клієнтів, партнерів та спонсорів для комерційних, громадських та благодійних проектів. Затятий прихильник прямої дії над теоретичними розмірковуваннями.

 

 

Контактний телефон: 044 585 00 33

Участь у майстер-класi безкоштовна за умови попередньої реєстрацiї.

 

zareg uk

  Белгравия