22.12.15

Практики багато не буває

Главная/Новости и анонсы МИБ/Практики багато не буває

В останній навчальний модуль 2015 року другокурсники програми «Магістр бізнес-адміністрування» поряд з іншими дисциплінами вивчали курс «Управління проектами». На цій програмі його викладає Скитьова Ганна Сергіївна, PhD, PMP, CPM-IPMA-level C, ED of Masterprogramme «Project Management &Consulting».

 

Цей дуже важливий для сучасних керівників курс має на меті розкрити сутність проектного управління, його роль та місце в управлінні компанією, а також поглибити навички використання основних підходів та інструментів управління проектами на основі міжнародних стандартів проектного управління, в тому числі з використанням МS Project.


Навчання проходило за методом кейс-стаді (групова робота над кейсами). Студенти вивчали організаційну і робочу структуру проекту. Майбутні магістри бізнес-адміністрування обґрунтовували зовнішню і внутрішню організаційні структури, формували 4-х рівневу робочу структуру проекту та створювали 2-х спрямовану структуру з системою керування.


Також під час цього навчального модуля слухачі відвідали заняття  з  курсу «Стратегічний  маркетинг», який неперевершено викладає Писаренко Наталя Леонідівна, кандидат економічних наук, професор маркетингу МІБ, директор Центру маркетингових інновацій МІБ, керуючий партнер групи консалтингових компаній, корпоративний консультант, співзасновник Федерації розвитку франчайзингу в Україні.


Лекції Наталі Леонідівни завжди проходять в живій, невимушеній атмосфері й будуються швидше як діалог, ніж як звичайна лекція, адже практикам завжди є що сказати один одному. Так, цього разу розглядалися критерії позиціонування брендів на прикладі маркетингової стратегії компанії  однієї відомої  української FMCG компанії.


IMG 2150IMG 2165IMG 2190

IMG 2192IMG 2225