04.02.16

Президент Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко відвідав IX Форум Європа-Україна

Главная/Новости и анонсы МИБ/Президент Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко відвідав IX Форум Європа-Україна

Олександр Савченко, президент Міжнародного інституту бізнесу, відвідав IX Форум Європа-Україна у складі української делегації. Серед інших представників України також були заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, народні депутати Єгор Соболєв, Антон Геращенко, Юрій Бублик, Микола Княжицький, Анатолій Матвієнко, а також широке коло експертів та бізнесменів, серед яких і член опікунської ради МІБ Тарута Сергій Олексійович.


Форум проходив  24-26 січня 2016 року в м. Лодзь (Польша) під гаслом  «Стратегія реформ і модернізації - чи наступив перелом?».


Дебати Форуму були сконцентровані на ключових питаннях модернізації та розвитку економічного потенціалу України, побудови територіального самоврядування, різноманітного використання власних природних ресурсів, можливостей регіонів, а також співпраці з партнерами з Польщі і інших європейських країн. Також були підняті теми безпеки України з точки зору європейських та глобальних відносин.