30.03.16

Ректор Міжнародного інституту бізнесу, Олександр Савченко, відвідав Міжнародну конференцію бізнес-шкіл у Венеції

Главная/Новости и анонсы МИБ/Ректор Міжнародного інституту бізнесу, Олександр Савченко, відвідав Міжнародну конференцію бізнес-шкіл у Венеції

       21-23 березня у Венеції, пройшла чергова Міжнародна конференція бізнес-шкіл, організована незалежною міжнародною Association of MBA's. Відвідав дану конференцію ректор Міжнародного Інституту Бізнесу, професор Олександр Савченко. Він провів переговори з президентом AMBA, паном Полом Джаджем, та іншими високопоставленими особами щодо їх подальшої співпраці з Міжнародним Інститутом Бізнесу.

Venice

 

     На конференції були представлені доповідачі бізнес-шкіл з різних куточків світу, обговорювались питання глобалізації, навчання в цифровому форматі та працевлаштування. Доповідачі ділилися своїм баченням майбутнього з школами-членами Association of MBA's та спонсорами. Особливе враження справив виступ Мартіна Сореля, засновника та виконавчого директора компанії WPP (британської багатонаціональної компанії, яка працює у сфері реклами та зв’язків з громадськістю), який, до того ж, має українське коріння. Пан Сорель поділився своїм баченням та прогнозами розвитку ключових економік світу на наступні 10 років. Не менш цікавим був виступ Хікмета Ерсека, президента та виконавчого директора компанії Western Union. Він висвітлив своє бачення лідерських якостей, які необхідні в управлінні багатонаціональною корпорацією. 

      Дана конференція дала змогу оцінити нові методи управління міжнародними корпораціями, які викладачі МІБ використають в найближчі місяці.