24.02.17

Візит слухачів Ukrainian MBA на інноваційне підприємство компанії «Еcкада-М».

Главная/Новости и анонсы МИБ/Візит слухачів Ukrainian MBA на інноваційне підприємство компанії «Еcкада-М».

24 лютого 2017 року слухачі групи Ukrainian MBA на чолі з академічним директором «Міжнародного інституту бізнесу» Іриною Бистровою за особистим запрошенням власників компанії, братів Володимира та Дмитра Патісів, здійснили поїздку в місто Рівне на підприємство «Ескада-М». Це інноваційна компанія, що є лідером серед виробників шпонованих плит, яка постійно впроваджує новітні підходи до менеджменту та провадить активну соціальну політику. Усміхнені працівники зустріли слухачів МВА в затишному сучасному офісі, щоб ознайомити з діяльністю цієї інноваційної компанії.

 

В ході екскурсії слухачі змогли побувати також і на самому виробництві, де на власні очі побачили високотехнологічне обладнання в роботі,  оцінили високий рівень потужностей «Ескада-М». Учасники екскурсії змогли поспілкуватися з керівництвом та представниками компанії, які відповідають за окремі процеси виробництва. Компанія налічує понад сто високо кваліфікованих спеціалістів, які дбають про якість та вчасність виготовлення замовлень. Крім цього гостей познайомили зі своїми партнерами, якими є фабриканти, представники меблевої галузі, дизайнери. 

 

Команда «Ескада-М» привідкрила завісу підприємницьких секретів для слухачів групи Ukrainian MBA, розповіли свій шлях від моменту заснування організвції і до 9-ти річної успішної компанії: проблемні ділянки, з якими зіштовхнулась компанія та шляхи їх вирішення, розкрили побудову процесу імпорту та експорту продукції, ознайомили з системою бережливого виробництва Кайдзен, з оптимізацією процесів виробництва та безпосередньо з продукцією, яку випускає «Ескада-М».

 

 

Слухачі поїздкою залишилися дуже задоволені, адже побачили, як реальний бізнес застосовує передові технології в управлінні для вдосконалення процесів. Отримали від фахівців, що керують підприємством, реальні практичні поради, які знайдуть місце в трудовій діяльності кожного слухача. Слухачі групи Ukrainian MBA відмітили, що вони познайомилися з досвідченими і  цікавими  власниками та співробітниками, а «Ескада-М» ˗ сучасна компанія, що претендує на глобальний розвиток! Слухачі вдячні за прийом та бажають компанії успіхів у реалізації всіх планів. 

UMBA v Rovno 2UMBA v Rovno 3UMBA v Rovno 1