07.09.17

Як позбутися від «тунельного бачення» і збагатитись корисними зв'язками.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Як позбутися від «тунельного бачення» і збагатитись корисними зв'язками.

У кожного керівника час від часу виникають ситуації, коли він розуміє, що необхідно робити дещо більше і значно краще для того, щоб бізнес залишався прибутковим і завтра. Одні звертаються до експертів і одержують разове вирішення задачі, інші приймають рішення підвищити власну управлінську компетентність, щоб в подальшому самостійно долати всілякі ситуації.

 

Найвірнішим способом для цього може бути навчання на програмі Executive MBA, де протягом майже двох років слухачі опановують практичні інструменти керування бізнесом різного масштабу, отримують нові, сучасні управлінські компетенції. Цінним надбанням слухачів MBA є розуміння того, як побудувати стійку бізнес-модель, зібрати високопрофесійну команду і збільшувати вартість бізнесу.

 

МВА дозволяє позбавитися від «тунельного бачення», подивитися на свій бізнес і галузь в цілому під іншим кутом, розширити горизонти розвитку.

 

Найважливішим придбанням після навчання безперечно є ділові зв'язки. Нетворкінг на програмах MBA – це те, що дозволяє увійти і закріпитися в діловому середовищі, створює і підтримує елітне співтовариство, в якому відбувається обмін зв'язками та інформацією. Навчання на МВА – це не тільки освіта, це бізнес-соціалізація. Міжнародний інститут бізнесу відомий тим, що стабільно підбирає сильний склад слухачів, а це гарантує учасникам навчання якісне спілкування не тільки з викладачами та запрошеними спікерами, а й зі своїми одногрупниками, бізнес-лідерами з різних галузей економіки.

 

Серед слухачів програми Executive MBA зазвичай присутні ключові бізнес-персони з виробничої і торгівельної сфери, ІТ-напрямку, фінансового сектора, ресторанного бізнесу та ін. Це власники бізнесу, які мають досвід створення та становлення кількох компаній і нових  бізнес-напрямків, а також ТОП-менеджери підприємств великого та середнього бізнесу з багаторічним досвідом управління і розвитку бізнес-юнітів різного масштабу.

 

 Приєднуйтеся до сильних, амбітних і успішних лідерів, вступайте на програму Executive MBA вже зараз, поки діють умови ранньої реєстрації.

 

zareg uk

 

Задати питання по навчанню і вступу на програму можна нашими експертами за тел. (044) 585-00-33.