02.10.17

Старт General MBA в МІБ.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Старт General MBA в МІБ.

27 вересня 2017 року відбувся черговий старт програми General MBA у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу».

 

General MBA – це півторарічна програма спеціалізованого навчання для власників малого та середнього бізнесу та керівників функціональних підрозділів у системних компаніях.

 

Слухачів привітав ректор Міжнародного інституту бізнесу, д.е.н. професор Савченко Олександр Володимирович. Перша, "ректорська" лекція була присвячена актуальним  економічним проблемам, критичному аналізу стану соціально-економічного розвитку в Україні, виокремленню основних шляхів нарощення потенціалу України. Наприкінці лекції ректор провів бліц «питання-відповідь».

 

Характеристиці глобальних трендів у бізнес-освіті та підтримці МІБ цих трендів був присвячений виступ академічного директора бізнес-школи МІБ, д.е.н., доцента Кудінової Алевтини. Мінливість та турбулентність економічного середовища змушує бізнес-школи всього світу постійно оновлювати та модифікувати свої програми, впроваджувати нові методики та інструменти навчання. Крім того, А. Кудінова  розповіла про унікальні переваги навчання в МІБ через багаторічну акредитацію МІБ в Association of MBAs (міжнародній асоціації МBА): доступ до тренінгів та івентів світового рівня, нетворкінг (online&face-to-face) з кращими викладачами світу (на сьогодні лише 2% бізнес-шкіл в світі мають акредитацію АМВА через високі вимоги та стандарти), кар’єрні перспективи завдяки вільному доступу до глобальної мережі роботодавців.

 

Контент-лідер програми General MBA, відомий експерт з управління людськими ресурсами, сертифікований бізнес-тренер (SBTA), член Британського співтовариства психологів, експерт провідних галузевих асоціацій Руслан Лемещук окреслив проблеми та перспективи функціонування бізнесу в нестабільному, невизначеному, складному та неоднозначному середовищі - V.U.C.A. (volatility, uncertainty, complexity, ambiguousness), на реальних прикладах випускників МІБ розповів про можливість прийняття ефективних управлінських рішень, що задовольняють актуальні та важливі запити бізнесу.

 

В цей же день розпочалася багатоденна ділова симуляція, результатом якої стало не лише знайомство слухачів у групі, обмін першими враженнями, а й моделювання реальних бізнес-ситуацій, перші ігрові виграші та банкрутства.

 

Побажаємо успіхів слухачам, у яких попереду знайомство з найкваліфікованішими викладачами, лайфхаки від випускників, цікаві лекції, завдання, тренінги.

IMG 8226IMG 8215IMG 8206IMG 8191IMG 8227