22.11.17

Стартувало навчання 17-ї генерації слухачів Executive MBA в МІБ.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Стартувало навчання 17-ї генерації слухачів Executive MBA в МІБ.

Наприкінці осені, 22 листопада 2017 року, відбулася знаменна подія в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу»: пройшов черговий старт програми Executive МВА, що спрямована на розвиток стратегічного мислення досвідчених керівників.

 

Програму відкрив ректор бізнес-школи, д.е.н., професор Савченко Олександр Володимирович. Ректор привітав нових слухачів програми та побажав їм наснаги та натхнення у навчанні, професійного зростання та успіхів у бізнесі. Традиційно перша "ректорська" лекція в МІБ   присвячується характеристиці макроекономічної ситуації в Україні та світі, критичному аналізу монетарної, бюджетної, інвестиційної, промислової політики в Україні. Питання слухачів 17-ї генерації програми Executive МВА довели їх зацікавленість у  набутті знань щодо фінансових ринків, блокчейн-технологій, біткоїнів тощо. 

 

З щирими словами до нових слухачів звернувся віце-президент МІБ Зеленін Юрій Миколайович. Віце-президент привітав зі вступом до престижної спільноти слухачів МВА МІБ, розповів про переваги у навчанні на програмі  Executive МВА, унікальних можливостях, які надає членство МІБ у Міжнародній Асоціації МВА (Associations of MBA).

 

Академічний директор МІБ Кудінова Алевтина Віталіївна проілюструвала слухачам дизайн програми Executive МВА, провела короткий екскурс по дисциплінам , які будуть вивчатися на протязі двох років, висвітлила ключові академічні політики МІБ.

 

Цього ж дня висококваліфікованими викладачами у спеціалізованому програмному забезпеченні була розпочата  бізнес-симуляція, що викликала особливий інтерес . Слухачі перейнялися процесом, та замість  9 запланованих раундів, ввійшовши в кураж разом з викладачами, провели додатково ще 13 раундів гри. Наприкінці гри переможці отримали сертифікати. 

 

Попереду слухачів чекає 21 місяць активного навчання, групові та індивідуальних проекти, опанування інструментів для прийняття точних управлінських рішень та безліч актуальних та перевірених підходів до оптимізації бізнесу.

 

IMG 8386IMG 8406IMG 8487IMG 8592