24.03.18

Навчальний модуль "Try British Marketing Education". Тема: Диджитал-стратегія: щоденний фокус вашої уваги.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Навчальний модуль "Try British Marketing Education". Тема: Диджитал-стратегія: щоденний фокус вашої уваги.

Організатор: Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ)

 

Дата: 24 березня 2018 року (субота), 10:30

 

Місце проведення: Брест-Литовське шосе, 8А, кампус бізнес-школи МІБ

 

Аудиторія: Власники бізнесу, менеджери усіх спеціалізацій, спеціалісти з маркетингу, бренд-менеджери та інші. Лекція може зацікавити всіх, хто вже використовує нові медіа та диджитал у своєму маркетингу чи тільки збирається це робити.

 

zareg uk

 

Всеохоплюючий діджитал та нові умови на медіаринку диктують свої правила, і за увагу аудиторії потрібно боротися. Пряма реклама витісняється якісним контентом і правильною комунікацією, а нехтування системною стратегію для будь-якого бренду виливається в чималий перелік проблем.

 

Головний стратег одного з найбільших комунікаційних холдингів країни – AGAMA Communications Олександр Катков пропонує розібратися, як за допомогою нових медіа та диджитал побудувати комунікаційну стратегію, здатну підвищити лояльність цільової аудиторії та навіщо взагалі вона потрібна.

 

Регламент зустрічі:

10:00 – 10:30 - реєстрація учасників, вітальна кава.

10:30 – 11:30 - «Диджитал-стратегія: щоденний фокус вашої уваги», Олександр Катков.

 

11:30 –12:00 - кава-пауза, неформальне спілкування.

12:00 – 13:00 – продовження лекції «Диджитал-стратегія: щоденний фокус вашої уваги», Олександр Катков.

 

Основні питання:

  1. Усвідомлення та практичне використання моделі РОЕМ у диджитал-середовищі.
  2. Аналітичний інструментарій, доступний в Україні.
  3. Практичний алгоритм побудови масштабованої системи аналітики для регулярної оцінки наявного становища та прийняття оперативних управлінських рішень в комунікації.

 

Спікер:

katkov 5Олександр Катков – викладач курсу Digital Strategy від The Chartered Institute of Marketing (CIM) в МІБ, директор зі стратегії в AGAMA Communications, працює в рекламі більше 15-ти років. Його досвід охоплює копірайтерську роботу, керівництво відділом маркетингових комунікацій медіа-бізнесу, виконавче управління рекламними агенціями. Оскільки Escape, у якому Олександр був співзасновником, було одним з перших у країні диджитал-агенств, його компетенція сягає джерел ринку, в якому він працює й досі. Втім сьогодні, займаючи посаду директора зі стратегії в одному із найбільших рекламних холдингів, він ставить собі задачу позбавитися окремої дисципліни “диджитал”, зробивши її частиною інтегрованих рішень.

 

 

 

 

 

 

zareg uk

 

Реєстраційний внесок - 100 грн (оплата на місці).

Контактний  телефон: 044 585 00 33