12.04.18

Ще одна перемога МІБу в електронних торгах!!!

Главная/Новости и анонсы МИБ/Ще одна перемога МІБу в електронних торгах!!!

 

фото-2фото 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРИВАТНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖНАРОДНИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ" визнано переможцем допорогових закупівель освітніх послуг з питань оцінки майна та оціночної діяльності за програмами базової підготовки оцінювачів, підвищення кваліфікації, складання кваліфікаційних іспитів для працівників Фонду державного майна України. За результатами тендеру ФДМУ та МІБ уклали Договір про співпрацю на 2018 рік.

 

Для нашого ПВНЗ вдвічі приємніша така перемога, оскільки з Фондом державного майна України МІБ працює на договірних умовах із 1993 року.

 

У Школі національних професійних кваліфікацій МІБу проходили навчання та підвищували кваліфікацію не тільки працівники апарату, а й регіональних відділень ФДМУ.

 

Крім цього, МІБ неодноразово виступав організатором та проводив на своїй базі Громадські колегії при Голові Фонду державного майна України.

 

Сподіваємось, що і в 2018 році співпраця Школи національних професійних кваліфікацій Міжнародного інституту бізнесу з Фондом державного майна України буде не менш насиченою і плідною.