12.05.18

Анна Кулаківська слухачам МВА МІБ: про практичні аспекти топ-рекрутингу.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Анна Кулаківська слухачам МВА МІБ: про практичні аспекти топ-рекрутингу.

В суботу, 12 травня 2018 року, група четвертої генерації програми General MBA мала можливість поспілкуватися з партнером «MIRA IT Recruiting» та практикуючим тренером-консультантом Анною Кулаківською, яка має більше 15 років досвіду роботи в сфері підбору персоналу і в тому числі професійно займається побудовою та управлінням функцією підбору персоналу, здійснює оцінку персоналу та управління талантами, займається менеджментом персоналу та спеціалізується на керуванні брендом роботодавця. Досвід Анна накопичувала в таких відомих українських і міжнародних компаніях, як: MIRA IT Recruiting, Miratech, Київстар, Банк Кіпру, ING Bank Ukraine, ГК Фокстрот.

 

 На зустрічі із слухачами бізнес-школи «Міжнародний інституту бізнесу», що відбулася в рамках курсу «Управління людськими ресурсами», спікер розповіла про екосистему та процес рекрутингу, про те, хто і за що відповідає та на що має вплив. Поділилася інформацією про завдання, структуру та процедуру інтерв'ю, розповіла про методи та інструменти оцінки до нього, в процесі і після інтерв'ю, та як під час фінального вибору виокремити найбільш підходящого кандидата. У доповіді спікера також йшлося про особливості пошуку і підбору ТОП-ів та рідкісних фахівців. Анна звернула увагу слухачів на додаткові інструменти оцінки кандидатів та розповіла про випробувальний термін як про частину процесу підбору персоналу. Багато важливої інформації прозвучало про те, як необхідно приймати фінальне рішення по кандидату.

Завершила свій виступ Анна власними рекомендаціями слухачам-управлінцям, як досягти того, щоб кожен кандидат після інтерв'ю почав з бажанням працювати у компанії.

 

photo  1