18.05.18

Розпочато конкурс на найкраще привітання МІБ із 25-річчям.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Розпочато конкурс на найкраще привітання МІБ із 25-річчям.

Шановні друзі, оголошуємо конкурс "Хто привітає МІБ краще за усіх?" на найкреативніше та найдушевніше привітання бізнес-школи “Міжнародний інститут бізнесу” з 25-річницею з дня заснування. Конкурс буде проходити у мережі Facebook.

 

Правила участі у конкурсі:

  • створити привітання для бізнес-школи МІБ (відео, вірші, фото-колажі, малюнки, пісні та просто теплі слова і все, що підкаже вам фантазія);

  • викласти це привітання на особистій сторінці у мережі Facebook з хештегом #МІБ25 та відмітити сторінку МІБ (@Міжнародний інститут бізнесу - МІБ) в цій публікації (перевірте, щоб публікація була відкрита для всіх).

  • до 21.06.18 збирайте максимум лайків до цієї публікації.

  • у день святкування 25-ї річниці МІБ - 22 червня 2018 - буде визначено переможців - пости з найбільшою кількістю лайків.

  • Всі переможці отримають цінні призи від відомих випускників бізнес-школи. Нагородження авторів кращих привітань МІБ відбудеться на заході 22 червня 2018 року.

 

В конкурсі можуть приймати участь всі бажаючі: слухачі та випускники МІБ, а також ті, хто тільки думає про отримання якісної бізнес-освіти.

 

Долучайтесь до конкурсу разом зі своїми друзями вже зараз!

 

Konkurs