25.05.18

МІБ завершив навчання керівного складу підприємства ДП «Укроборонпром».

Главная/Новости и анонсы МИБ/МІБ завершив навчання керівного складу підприємства ДП «Укроборонпром».

25 травня 2018 року завершилось навчання за шестимісячною корпоративною програмою «Управлінський розвиток для керівників» на державному підприємстві «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова», що входить до державного концерну «Укроборонпром». Доречі, ХКБМ нещодавно відсвяткувало 90-річчя з дня заснування.

 

Програма управлінського розвитку для керівників ХКБМ в форматі МВА була розроблена під запит компанії та її потреби  висококваліфікованими викладачами МВА бізнес-школи "Міжнародний інститут бізнесу".

 

Програма тривала впродовж півроку, і по закінченні слухачам була запропонована підсумкова робота, яка передбачала розробку внутрішнього бізнес-плану та побудови стратегії розвитку підприємства на найближчі п'ять років.

 

Додатковою цінністю програми стало те, що вона згуртувала колектив не тільки для розробки стратегічного плану дій, але й для його втілення в життя, ставши ефективним командоутворюючим фактором в житті підприємства.

 

Презентація фінальних проектів та вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації відбулися за активної участі директора ХКБ ім.Морозова  Олексія Бабіча, який до речі є слухачем програми Executive MBA в МІБ, та виконавчого директора бізнес-школи МІБ Юрія Зеленіна.

 

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» вітає всіх слухачів цієї програми, та бажає їм втілення всіх стратегічних планів та цілей на благо компанії та країни!

 

Общая ХКБМФото 1Фото 3Фото