05.10.18

Ренді Маршалл для слухачів Executive МВА: Прихований секрет бізнес-плану, який працює.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Ренді Маршалл для слухачів Executive МВА: Прихований секрет бізнес-плану, який працює.

Жовтневий модуль виявися надзвичайно насиченим на візити гостей для слухачів програми Executive МВА бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу». Так 5 жовтня 2018 у рамках курсу «Управління людським капіталом» у нас відбулася зустріч з Ренді Маршаллом – спікером, письменником, викладачем, президентом Колледжу спікерів (Speakers College, USA, Texas). 

 

«За своє життя я виступив майже перед мільйоном слухачів, найважливіші з яких знаходяться у цій залі», – оголосив Ренді Маршалл і розпочав презентацію. У рамках виступу американський спікер на конкретних кейсах пояснив слухачам МІБ різницю між ціллю і бажанням, розтлумачив, у чому полягає їх взаємозалежність та, найголовніше для управлінця, як їх використовувати при організації робочого процесу. Особливу увагу гість звернув на контроль і самоконтроль, а також на важливість планування і дотримання власного плану.

 

Пропонована спікером модель організації бізнес-процесів викликала жваве обговорення та спровокувала багато цікавих запитань від студентів. А весела і невимушена манера виступу Ренді Маршалла наштовхнула багатьох слухачів на думку про несерйозність і нежиттєздатність пропонованої ним системи. Однак американський гість з гідністю сприймав зауваження та охоче відповідав на кожне запитання.

 

А на завершення Ренді Маршалл навчив студентів бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу», як створити практичний і чіткий 90-денний бізнес-план, який збагачує внутрішній світ та підвищує продуктивність праці. Ця частина зустрічі викликала найбільш жваву реакцію присутніх, адже передбачала активне залучення до форматування власного життєвого простору на конкретний період з чітко визначеними обмеженнями і вимогами до… самого себе.

 

Використовувати чи ні бізнес-план, запропонований спікером, кожен вирішуватиме для себе, однак знайомство з чимось новим, нетиповим та альтернативним – це завжди вихід за межі зони комфорту, це завжди поштовх до розвитку і зростання.

Mib 09 01Mib 09 02