10.11.18

To-Read-List від викладачів MBA.

Главная/Новости и анонсы МИБ/To-Read-List від викладачів MBA.

Коли як не на початку навчального року поповнювати свій To-Read список новими перевіреними книжками.

 

Якщо ви прагнете розширювати свої пізнання у сфері економіки чи намагаєтеся сформувати економічний образ мислення, наш викладач з «Мікро- та макроекономіки» на програмі Ukrainian MBA Леся Ільченко-Сюйва, радить вам звернути увагу на такі видання:

 

  1. Аналітична економіка: макроекономіка і мікроекономіка: підручник у 2 кн. /С.М. Панчишин, П.І. Островерх, І.В. Грабинська та ін., 2017.
  2. Економіка. Інструкція з використання / Ха-Юн Чанг; пер. з англ.. Андрій Лапін, 2016.
  3. Економіка державного сектора / Джозеф Е. Стігліц; пер. з англ. А. Олійник, Р. Скільський, 1998.
  4. Стратегічне управління: підручник / Валерій Тертичка, 2017.
  5. Європейська інтеграція: навч. посіб./ за ред. М.І. Макаренка, Л.І. Хомутенко, 2015.

 

ilchenkoЛеся Ільченко-Сюйва – викладач бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу».

Леся отримала вищу освіту в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка, закінчила Військовий інститут Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, вчилась в Національній академії державного управління при Президентові України.  Окрім того навчалася у „Joint Vienna Institute”, де отримала диплом за спеціальністю Прикладна економіка. Має науковий ступінь  кандидата наук із державного управління, вчене звання доцента. Леся Ільченко-Сюйва пройшла підвищення кваліфікації у понад 20 програмах підвищення кваліфікації, що проводились Світовим Банком, IMF, Joint Vienna Institute, BIS, ECB  NISPAcee, EASPA; cтажувалася у центральних банках Канади і Франції (Bank of Canada, Banque de France).