13.12.18

Бізнес та сила корисної звички з Альоною Бурдейною

Главная/Новости и анонсы МИБ/Бізнес та сила корисної звички з Альоною Бурдейною

13 та 14 грудня 2018 року в рамках навчального модулю четвертої   та сьомої генерацій слухачів програми General MBA Альоною Бурдейною, яка є консультантом із здорового способу життя та зміни звичок, були проведені два майстер-класи з «Health Self managament».

 

 

photo57d91b89e2da8Альона Бурдейна — сертифікований консультант Certified PPA practitioner Thomas International, бізнес - тренер, коуч, має більше 15 років досвіду роботи в рекрутингу, навчанні та консалтингу, є засновницею власних проектів «Менеджмент звичок» та «Школа Здоров'я», співзасновник клубу любителів бігу «KM Running Club». У минулому – ідейний засновник Першої Школи рекрутингу в Україна - FSR.in.UA. Хобі Альони – це марафонський біг та плавання. За своє життя вона пробігла 7 повних марафонів (42 км) в Мюнхені, Стамбулі, Парижі, Берліні, Варшаві, Чикаго і Нью-Йорку а також перепливла Босфор.

 

Для для того, щоб бути рушійною силою в своїй компанії, керівникові потрібно бути сповненим енергії та вміти керувати в першу чергу собою. Саме тому до студентів МВА була запрошена Альона. Познайомивши слухачів з основними аспектами здорового способу життя, з управлінням життєвою енергією, фізичною та емоційною складовими, спікер одразу надихнула учасників майстер-класу на активний зворотній контакт. Разом із аудиторією Бурдейна А. проаналізувала реакції організму на стрес, озвучила способи його подолання, розповіла про емоційні стани та їх вплив на зміну кількості нейронних зав’язків, порадила декілька корисних мобільних додатків для підтримки здорової якості життя.

Від спікера слухачі дізналися, що таке аутофагія, тіломіри, «петля звички», дзеркальні нейрони. Всі разом розглянули покрокову інструкцію з перетворення певної дії на стійку життєву позицію, відпрацювали на практиці встановлені алгоритми та ритуали, поговорили про мотивацію та способи досягнення цілей. Багато уваги спікер приділила впливу оточення на людину.

Слухачі виконали декілька командних вправ на впровадження стратегії міні-звичок. Цікавою була частина виступу Бурдейної А. про причини втрати контролю над собою та витоку сили духу, мотиваційні техніки, підготовку до зривів та управління ними, а ще про джерела «багатства», «щастя» та «свободи».

«Health Self managament» - це майстер-клас не лише про важливість спорту в активації мозкової діяльності, а й про загартовування характеру в цілому. Усі розглянуті методики екстраполюються на бізнес-середовище. Адже успішна реалізація бізнес-проектів та прибуткових операцій неможлива без корисних бізнесових звичок, уміння підтримувати та вести бізнес «у здоровий спосіб»!

burdeina2

burdeina1