06.04.19

Презентація програм МВА в МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА в МІБ

Як ЗА бізнес-освіту, так і ПРОТИ можна наводити різні аргументи. Та ми пропонуємо вам прийняти власне рішення та скласти власну думку, завітавши на Презентацію програм МВА в МІБ. Вичерпна інформація щодо наповнення програм та учбових курсів, практичні інструменти та цінність навчання з перших вуст від викладачів програм МВА та випускника програми Executive MBA в МІБ – Дмитра Феліксова.

 

Дата: 6 квітня 2019 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Учасники зустрічі: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

 

zareg uk

 

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА, MBA in Public Sector. Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:40 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:40 - 12:10 – Блок економічних курсів на програмах МВА. Олександр Мертенс -викладач на програмах МВА в МІБ.

12:10 - 12:40 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

12:40 - 13:10 - Курси soft skills на програмах МВА. Олена Рижкова - викладач на програмах МВА в МІБ.  

13:10 - 13:45 - Як МВА змінює особистість і бізнес. Дмитро Феліксов - випускник програми Executive MBA-2015 в МІБ.

13.45 - 14:15 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

 

Інформація про спікерів:

kovalenko1Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

 

kudinovaАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

Mertens 1Олександр Мертенс - професор економіки і фінансів, викладач на програмах MBA в МІБ. Експерт в області корпоративних фінансів, стратегії, корпоративного управління, прямого і венчурного інвестування, управління фінансовими ризиками, макроекономіки. Автор відкритих і корпоративних учбово-консультаційних програм для топ-менеджменту по корпоративним фінансам і корпоративному управлінню, оцінці вартості бізнесу і інвестиційному проектуванню, по злиттю і поглинанню, діяльності фондів спільного інвестування, управлінню інвестиційним портфелем, управлінню ризиками, стратегії, прямому і венчурному інвестуванню.

 

 

rizhkovaОлена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С), партнер компанії Frankl sense management. Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньокорпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди.

 

feliksovДмитро Феліксов - СЕО "Вірус М’юзик" та Concert.ua, випускник Executive MBA-2015 в МІБ. Дмитро - успішний український підприємець в сфері шоу-бізнесу з 20-річним досвідом, що пройшов шлях від випуску аудіо-касет до проведення концертів на "Олімпійському". Його компанія «ВІРУС м’юзік» причетна до організації виступів таких артистів, як Tiesto, Armin Van Buuren та ін. За його плечима масштабні фестивалі Sensation & Global Gathering. Завдяки Дмитру український артист Монатік вперше збере повний "Олімпійський" вже цього року. Друга компанія Дмитра - Concert.ua є безперечним українським лідером з продажу квитків на різноманітні події. Також в активі Дмитра є концерт-хол «Бельетаж».

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

zareg uk

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949 - Тетяна Коваленко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.