13.03.19

Технології, які назавжди змінять світ – гендиректор Adecco Ukraine А.Шевченко зустрілась зі слухачами МВА.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Технології, які назавжди змінять світ – гендиректор Adecco Ukraine А.Шевченко зустрілась зі слухачами МВА.

Вся влада знаходиться у споживача. І він про це знає. Терпимість споживача до банального і посереднього дорівнює нулю. Покупець буде вимагати продукт, створений спеціально для нього. Він очікує отримати сервіс або товар швидко та просто.

 

Про технології, які зможуть допомогти зрозуміти свого клієнта і здійснити прорив, 13 березня 2019 року в рамках курсу "Маркетинговий менеджмент" слухачам групи General MBA сьомої когорти, яка навчається в карусельному форматі, розповідала незалежний фінтех-експерт, генеральний директор компанії Adecco Ukraine, співзасновник і CEO Fintech Solutions LLC Анастасія Шевченко.

 

Анастасія працювала в таких банках як УкрСиббанк BNP Paribas Group, UniCredit Bank, Ощадбанк, виводячи ці фінустанови в лідери ринку ТОП-5 і ТОП-2 за очолюваними нею бізнес-напрямками. Реалізовані нею в банках проекти досі вважаються інноваційним проривом в Україні і згодом були повторені в декількох країнах СНД. З 2012 по 2016 роки запрошена гостя очолювала групу розвитку бізнесу компанії VISA в Україні. З вересня 2017 року вона стала співзасновником і головним виконавчим директором Fintech Solutions для реалізації проектів з навчання та консалтингу в сфері Фінтех.

 

З березня 2017 р. Анастасія приєдналася до складу партнерів Adecco, а з грудня 2017 року стала генеральним менеджером цієї компанії – світового лідера з аутсорсингу та управління персоналом.

 

Анастасія також є автором численних статей про Фінтех і наймасштабнішого книжкового проекту в СНД про цифрові технології - бестселера «Діджитал Ера».

 

У своїй промові спікер пояснила слухачам «Що таке ціннісна пропозиція?» і для чого вона потрібна. В аудиторії були розглянуті приклади ціннісних пропозицій таких компаній як MailChimp, UBER, Unbounce, Shopify, Social proof, Airbnb, Instagram тощо. Використовуючи представлений Анастасією шаблон, слухачі мали змогу попрактикуватися і сформувати ціннісну пропозицію для свого бізнесу.

 

Частина виступу А. Шевченко торкалася поведінкової аналітики з використанням великих об’ємів даних Big Data. Зокрема, спікер розповідала як цей інструмент може допомоги в вирішенні таких питань як залучення клієнтів, утримання клієнтів, крос-продажів, up-sell, збільшення продажів, поліпшення трафіку в магазинах, збільшення конверсії тощо.

 

Слухачі дізнавалися, як підвищувати ефективність реклами, поліпшувати результати роботи мережі, запобігати проблемам обслуговування, усувати витоки/усадку в прогнозуванні обсягів товару.

 

 

Власникам торговельних мереж цікаво було послухати про інструменти, які дозволяють контролювати своєчасність заповнення полиць, наявність запасів, здійснювати оптимізацію продуктового ряду, виявляти та закривати неприбуткові канали, знижувати прострочку товарів (DSO), знижувати усі витрати, запобігати крадіжкам та шахрайству.

IMG 9795

 IMG 9794