15.03.19

Public speaking на результат – практикум від Лейли Алієвої.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Public speaking на результат – практикум від Лейли Алієвої.

Ніхто не заперечить, що мова оратора – це його візитна картка. Кожний управлінець бажає, щоб його промови слухали не тільки через те, що він має певний статус та владу, а й тому що його виступи є надихаючими, грамотними та віртуозними.

 

Про те, як говорити красиво, експертно, доступно і послідовно, в п'ятницю, 15 березня 2019 року, на потоці усіх груп General MBA (шостої, сьомої та восьмої когорт) розповідала експерт в сфері розвитку персоналу, speechwriter, бізнес-тренер Лейла Алієву, яка провела для слухачів МІБ практикум "Public speaking на результат".

 

Лейла спеціалізується на проведенні бізнес-тренінгів, мотиваційних конференцій, впроваджує управлінські технології розвитку, здійснює аудит систем навчання, займається створенням корпоративної концепції навчання, здійснює запуск Центрів експертизи, навчання і розвитку. Також запрошена гостя є авторкою і ведучою програми голосових уроків, здійснює супровід комунікаційних програм політиків, власників, генеральних директорів, проводить індивідуальні сесії розробки навчального / репутаційного продукту, розробляє комунікаційні програми, створює та впроваджує storytelling курси для корпорацій.

 

Крім того, Лейла Алієва має практичний досвід організації корпоративного університету в міжнародних компаніях «з нуля», досвід побудови систем управління знаннями, і зокрема, формування культури організації, що самонавчається, складання та управління бюджетом навчання, координації та контролю провайдерів, планування та запуску загальнокорпоративних програм навчання, формування команд внутрішніх тренерів, управління персоналом корпоративного університету, проведення тренінгових програм для лінійного і управлінського персоналу, ведення проектів індивідуального розвитку (коучинг топ-менеджерів, робота з планами розвитку). Здобутками запрошеного спікера є підготовка власників і керівників бізнесу до відкритих конференцій, запуск нових форматів навчання Action Learning, Open Space Technology, World Café.

 

Навчання своїх співробітників довіряли Л. Алієвій група компанії СКМ (HARVEAST, CORUM, PUMB, UMG, Медіа група Україна), Kusto Agro Group, KERNEL, Global Logic, «УАПРОМ», «Інтерпайп», LIFE (Астеліт), Red Head Family Corporation, CENTRAVIS, Syngenta, АСТАРТА, Deloitte, Luxoft, IPAM, SOFTSERV, VERTA MEDIA, Марко-фарм (AVENE), Procter & Gamble, PepsiCo, LALAFO, COMFY, UkrSibbank BNP Paribas Group, Адміністрація Президента тощо.

 

Тренер Лейла Алієва поділилася із слухачами МІБ цілою низкою інструментів, за допомогою яких вони зможуть ефективно підготуватися до будь-якої презентації, зробити свою презентацію переконливою і такою, що надовго запам'ятовується. Відповіла на запити аудиторії про те, як долати хвилювання і створювати потрібний настрій для виступу, впевненіше виступати публічно, правильно відповідати на складні питання, розповідати цікаві лаконічні приклади, метафори, історії.

 

Особливо жвавий інтерес серед слухачів викликала частина тренінгу про керування голосовими можливостями, структурування мови та стилю її викладу.

 

На прикладі коротких відеороликів тренер продемонструвала слухачам лайфхаки від досвідчених спікерів та типові помилки під час виступів ораторів-початківців.

 

Учасники тренінгу вийшли з аудиторії з чітким розумінням, що є композицією, структурою та логічною ниткою виступу, із знаннями способів дотримання часових рамок під час промов, варіантів початку виступу та способів встановлення контакту з аудиторією.

 

Мета проведеного заходу була досягнута. Кожний управлінець -учасник тренінгу має можливість відпрацювати отриманий інструментарій на практиці та «зростити» в собі неперевершеного оратора.

IMG 9838

IMG 9831

IMG 9825