01.04.19

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» починає реалізацію програм навчання для дітей та підлітків.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» починає реалізацію програм навчання для дітей та підлітків.

За 26 років існування бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» накопичила багатий досвід та різноманітні компетенції в професійному навчанні дорослих і наразі відчуває свою готовність до нових викликів. Вже в квітні 2019 року розпочинає свою роботу бізнес-клуб для дітей та підлітків «BeezzCraft».

 

Мета – навчати бізнесу дітей різного віку, тому всі програми навчання «BeezzCraft» адаптовані під вікові групи. Серйозні та складні бізнес-дисципліни викладаються у доступній та зрозумілій кожному слухачу формі, а викладачі вміють та мають неабиякий досвід роботи з дітьми.

 

Як рекомендують профорієнтаційні спеціалісти – якщо хочеш визначитися з професією, треба отримати власний досвід. Тому BeezzCraft пропонує різні форми та формати бізнес-навчання – від поверхневого знайомства до глибинного занурення з захистом власного проекту та стажуванням.

 

МІБ розробив цілу лінійку програм по навчанню дітей та підлітків різних вікових груп основам бізнесу, розвитку підприємницьких та особистих навичок, самопізнанню та самовизначенню з майбутньою професією.

 

BeezzCraft Smart – короткострокова 12 або 24-година бізнес-програма, яка проводиться кожної неділі в навчальний період. Це курс – введення в бізнес, який дає зрозуміти, що таке бізнес, як його створити, як ним керувати? В програму входять тренінги та практичні заняття з профорієнтації та особистого розвитку.

 

BeezzCraft Holidays – 20-ти година канікулярна програма, яка проводиться під час канікул з понеділка по п’ятницю. Це інтенсивний курс, який дозволить зрозуміти, що бізнес – це твоє призначення та стане підготовкою до основної програми BeezzCraft Master.

 

BeezzCraft Abroad – тримодульна програма в партнерстві з європейським університетом, яка дає можливість навчатися бізнесу не тільки в Україні, а і за кордоном.

 

BeezzCraft Master – основний 8-місячний курс бізнес-підготовки, котрий дає поглибленні знання у бізнес-сфері, практичний досвід з роботою над власним проектом та його захистом перед поважним викладацьким журі та бізнес-практиками, профорієнтаційну підготовку та розвиток особистих навичок.

 

Обирайте Вашу програму, занурюйтеся та відкривайте для себе БІЗНЕС-ВСЕСВІТ з «BeezzCraft».

 

Докладніше тут.