10.05.19

Networking Day на програмі General MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/Networking Day на програмі General MBA

Завмерлі колись у часи «дикого підприємництва» технології з використання особистих взаємин і ділових зв'язків сьогодні знову набувають дієвості. Підприємці повертаються до класичної, не описаної в підручниках, але століттями існуючою схеми, яка визначає ключову роль в бізнесі особистих відносин.

Свідоме та цілеспрямоване створення мережі корисних ділових контактів, їх розвиток та підтримання сьогодні вважаються важливим аспектом управління кар'єрою та потужним інструментом для досягнення успіху, адже в більшості випадків зв'язки завжди можна конвертувати в гроші або іншу корисну вигоду.

 

Бізнес-нетворкінгу в МІБ приділяється багато уваги. Наша бізнес-школа проводить цілий ряд заходів, в ході яких вдумливо, системно і на практиці реалізуються принципи правильного нетворкінгу, створюються та зміцнюються неформальні зв'язки між слухачами різних груп та програм. Такий спосіб – найбільш природний, комфортний, а головне – значно ефективніший, ніж вивчення сухої теорії.

 

Лідером з нетворкінгу в МІБ вважається карусельний формат програми General MBA. Дана форма навчання дозволяє слухачам отримати набагато більше контактів, ніж їх мають у звичайних групах з традиційним підходом до організації навчального процесу. Кожен наступний блок «притягує» нові зв’язки і, відповідно, нові можливості.

 

Атмосферу єдності, відкритості, правильної і раціональної поведінки у побудові взаємин з різними людьми відчували на собі в п'ятницю, 10 травня 2019 року, шоста, сьома та восьма когорти слухачів програми General MBA, які узяли участь у Networking Day. Модератором заходу стала викладач, хедлайнер із софтових дисциплін МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Рижкова Олена.

 

В якості тренерів на заході також були задіяні кар'єрний консультант, експерт у сфері підбору персоналу та формуванні ефективних команд, HR-практик з 15-річним досвідом роботи у великих вітчизняних компаніях Світлана Татмурзінова і психолог, викладач театру імпровізації «Чорний квадрат» з 8-річним тренерським досвідом, автор курсів з комунікації креативності і роботи із самооцінкою Анчуткін Сергій.

 

Налагоджуючи ділові контакти під час запланованих завдань, учасники Networking Day в МІБ проактивно ділилися цікавою для інших інформацією про себе, свій професійний досвід, ринок, галузі, роботодавців, партнерів і фахівців.

 

Завдання, виконувані слухачами, мали практичну корисність та, передусім, були спрямовані на подолання незримих бар’єрів між групами і окремими слухачами.

 

Під час Networking Day тренерами заходу була запропоновала авторська версія відомої бізнес-гри «Королівський двір», в ході якої кожен учасник «граючи самого себе», мав змогу побачити типові речі в нетиповий спосіб, знайти і зрозуміти точки власного розвитку, навчитися слухати і чути один одного. Слухачі тренувалися надавати допомогу, заручатися чиєюсь підтримкою, знайомити спільних знайомих між собою і правильно виражати подяку, адже невдячність вичерпує потік бажаючих допомагати.

 

Усі учасники заходу отримали не лише нові та зміцнили старі знайомства, а й в процесі обміну думками мали можливість удосконалити свої навички публічних виступів, розмовну мову і розширити світогляд. Гуртом значно якісніше та оперативніше вдавалося вирішувати різні питання і проблеми. Відчуття ж корисності і потрібності іншим людям підвищило самооцінку кожного.

 

Упевнені, що для когось започатковані цього дня відносини можуть перерости у стійкий успішний бізнес, адже потрібні зв'язки і контакти часто є основоположними для укладення вигідної угоди або для успішного партнерства.

 

Чекаємо на продовження і чергові результати перевірки міці неформальних зв'язків!

IMG 0018

IMG 0025

IMG 0064

IMG 0065

IMG 0072

IMG 0108

IMG 0110