07.06.19

Тетяна Пан про управління продажами для досягнення цілей бізнесу.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Тетяна Пан про управління продажами для досягнення цілей бізнесу.

Чи є у ваших працівників цілі? Чи формалізований у певному документі їхній функціонал? Яким чином результативність ваших працівників впливає на фінансову мотивацію?

 

Відсутність чітких та зрозумілих цілей у працівників і, зокрема, команди з продажу – сьогодні одна з проблем, що найбільш часто зустрічається в бізнес-організаціях. В зазначених умовах працівники не розуміють, чого від них очікує компанія. Без розуміння того, яких показників (Key Performance Indicators - Ключові показники успішності) слід досягати, вони не мають змоги оцінити рівень своєї ефективності і не розуміють в цілому чи виконують мету бізнесу як таку.

 

На майстер-класі Тетяни Пан, що проводився 7 червня 2019 року для всіх генерацій програми General MBA в карусельному форматі, де були присутні одразу шоста, сьома та восьма когорти, спікер ділилася секретами і ключовими поняттями з управління продажами для досягнення цілей бізнесу.

 

Тетяна Пан – коуч, консультант, засновниця і бізнес-тренер компанії «Майстерня успішних продажів». Її професійний досвід налічує більше 19 років успішної роботи в продажах, 12 років – на керівних посадах, понад 13 років роботи бізнес-тренером. Своєю ключовою перевагою Тетяна вважає те, що більше 90% клієнтів звертаються до неї повторно. Її компанією було успішно завершено понад 600 проектів в сфері В2В і В2С. Серед клієнтів компанії «Майстерня успішних продажів» такі гіганти бізнесу як Vodafon, Київстар, Ашан, RedHead, Добробут, Атланта, Діла, Takeda, Kernel, Щедро, Кло, OtpBank, Stvol та інші.

Під час виступу спікерки слухачі-управлінці дізналися, як досягати фінансових цілей компанії, завдяки точній постановці цілей кожного окремого працівника, як на основі правильної системи мотивації з урахуванням особистісних якостей особи на конкретній позиції досягти амбітності продавців і змусити їх виконувати план та як управляти результатами працівників через проміжний і підсумковий контроль.

 

Розповіла Тетяна і про існуючі профілі продавців, про особливості роботи із кожною категорією та закцентувала увагу на профілі, що найбільш відповідає званню «правильний продавець». Багато йшлося про особистісні особливості і нефінансову мотивацію «правильного продавця», її види для команди продажів.

Керуючись реальними прикладами з досвіду тренера, розв’язком  практичних кейсів з різних сфер бізнесу і у т.ч. по досягненню результату, слухачі мали змогу проаналізувати поточний стан власних компаній, скласти план дій щодо вирішення актуальних бізнес завдань, відпрацювати практичні інструменти управління продажами в системі управління результативністю працівників.

 

Дуже сподіваємося, що кожен учасник майстер-класу виніс для себе правильні висновки і має уявлення, як підвищувати результативність працівників компанії не лише через професіоналізм і високий рівень володіння компетенціями, а й завдяки правильно згуртованим зусиллям на досягнення цілей бізнесу.

IMG 0225

IMG 0217

IMG 0204

IMG 0202

IMG 0190