16.06.19

Почалось навчання співробітників SANDI+ на програмі mini-MBA в корпоративному форматі.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Почалось навчання співробітників SANDI+ на програмі mini-MBA в корпоративному форматі.

Днями у стінах бізнес-школи «Міжнародний інституту бізнесу» стартувала програма корпоративного навчання для співробітників компанії “SANDI+”, великого постачальника теплотехнічної та сантехнічної продукції в Україні, що має власну дистриб'юторську мережу.

Ще під час перших зустрічей керівництво компанії та майбутні слухачі програми озвучили основні проблеми в роботі, що і надихнуло МІБ створити унікальну програму для цієї компанії, аби всі, хто долучиться до навчання від компанії “SANDI+”, отримали бажаний результат та за короткий термін змогли використати знання у роботі задля покращення результативності.

 

На перших заняттях першого модулю слухачі пройшли тренінг «Код успіху керівника» під керівництвом одного з найкращих викладачів Міжнародного інституту бізнесу – Олени Рижкової. Даний тренінг дозволив провести додатковий моніторинг сильних сторін учасників навчання, їх мотиваційних настанов, особливостей та стилів керування. Вже після першого дня навчання слухачі поділилися з нами своїми враженнями. Розповіли про те, що в них з’явилося багато запитання до себе, як до лідерів у своїх підрозділах, вони отримали багато інформації для роздумів і с нетерпінням чекають на продовження навчання.

 

Програма управлінського розвитку для керівного складу компанії “SANDI+” розрахована на 7 місяців, в кожному з яких буде по одному модулю інтенсивного навчання. Кейси для навчання вирішили брати реальні: проблеми та історії з життя “SANDI+”, аби слухачі швидше та легше засвоїли матеріали та не забарилися з його використанням на практиці.

 

Завершення навчання призначено на грудень. У фіналі слухачі напишуть завершальні проекти по розвитку чи оптимізації роботи свого відділу чи підприємства в цілому. А це означає, що вже з нового року на компанію чекатимуть зміни та покращення, збільшення прибутків, розвиток.

Тож, побажаємо нашим слухачам натхнення та завзяття у їх навчанні!

IMG 0309IMG 0307

IMG 0242