10.07.19

Хто ж став володарем Кубку МІБ з міні-футболу?

Главная/Новости и анонсы МИБ/Хто ж став володарем Кубку МІБ з міні-футболу?

В неділю, 7 липня, пройшов довгоочікуваний турнір МІБ з міні-футболу! За літній Кубок МІБ боролися чотири команди: група випускників Executive MBA-16, група випускників General MBA-04, слухачі Ukrainian MBA-06 та збірна МІБ.

Відкрила турнір від імені адміністрації та викладачів бізнес-школи викладач Олена Рижкова та побажала успіхів учасникам змагань.


Сильний командний дух впевнено веде до бажаної цілі. Саме це і довели чемпіони - група Executive MBA-16 на чолі з капітаном та старостою Євгеном Прейгером. За різницею м’ячів золоті медалісти випередили збірну МІБ, яка не поступалась в турнірній таблиці до останнього. Всього один м’яч розділив перше та друге місце, тож незмінний капітан збірної МІБ Денис Святокум вручав своїй команді срібні медалі.

Третє місце завоювала команда молодих та амбіційних менеджерів з групи Ukrainian MBA-06 на чолі з капітаном Олексієм Грищенком. Призом найкращого гравця виконавчий директор МІБ Юрій Зеленін нагородив також представника групи Ukrainian MBA-06 Віталія Соколовського, який продемонстрував надзвичайну майстерність та професіоналізм під час турніру. Це вже не перша перемога Віталія в стінах МІБ. В минулому році він довів свою першість в конкурсі на отримання грантів від ректора МІБ, зайняв перше місце та отримав грант в розмірі 40 000 грн! Бажаємо подальших успіхів у всіх сферах життя!

 IMG 2586

Хочеться окремо відзначити і боротьбу команди General MBA-04, яким на цьому турнірі лише не вистачило трішки більше фарту. Ми впевнені, ваша прекрасна гра та надзвичайна зіграність ще принесе свої плоди в наступних турнірах! Пройшло майже півроку з їх випуску, але вони продовжують доводити силу нетворкінгу на МВА, адже два роки навчання настільки згуртували групу, що тепер вони з впевненістю називають один одного не просто колегами, а друзями!

Що особливо приємно відзначити, кожна команда була зі своєю групою підтримки. І повірте, їм було дуже не просто зібратися в цей недільний ранок :)


Ми неймовірно раді бачити всіх вас залученими до активностей МІБ. Вже стає приємною традицією збиратись на футбольні змагання, адже це не тільки спосіб провести час з користю для здоров’я та удосконалювати навички роботи в команді, а також можливість побачитись з друзями, поспілкуватись з випускниками МІБ різних генерацій, обмінятись цікавими ідеями та отримати позитивний заряд енергії! 

Більше фото шукайте за посиланням - http://bit.ly/2XDavLy

IMG 1743

IMG 2399

IMG 2389

 IMG 1770