07.07.19

Наталя Голубнича розкрила слухачам МВА формулу успішного рекрутингу.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Наталя Голубнича розкрила слухачам МВА формулу успішного рекрутингу.

Яку стратегію підбору персоналу обрати? Як аналізувати резюме кандидата та проводити з ним співбесіду? Які питання ставити та на що звертати увагу? Про практичні інструменти рекрутингу для управлінців 7 липня 2019 року слухачам карусельного формату шостої генерації програми General MBA розповідала бізнес-консультант з питань Executive Search & Організаційного розвитку та Розвитку управлінських команд Наталя Голубнича.

 

Наталя – сертифікований бізнес-тренер, сертифікований коуч (Еріксонівський університет, Канада). Має дві вищі освіти: за спеціальністю вища математика та програмування і за спеціальністю економіка та управління персоналом. Її професійний шлях налічує 15 років управлінського стажу на позиціях Executive у напрямку управління персоналом. Також Наталя отримувала досвід роботи у різних сферах бізнесу: банках, рітейлі, виробництві та агро. Нею реалізовано ряд успішних трансформаційних проектів в українських та в міжнародних компаніях. Останній її проект з агро-сфери отримав номінацію у конкурсі HR-Brand України 2016 р. Наталя – Executive Search Partner у компанії Mira Top Recruiting.

 

Сьогодні Наталя спеціалізується на впровадженні комплексних рішень з розвитку бізнесу через підбір та розвиток топ-команди і реалізацію стратегічних HR проектів в компанії. Підвищення ефективності бізнесу вона здійснює за рахунок підбору та інтеграції в команду топ-менеджерів - Executive Search, роботи з топ-командами і розвитку управлінських компетенцій - Еxecutive Assesment & Coaching, вдосконалення системи мотивації топ-команди з метою впровадження принципів – розвивати бізнес як власний (у тому числі і створення збалансованої системи KPI/KRI для топ-менеджерів), діагностики HR-cистем, побудови HR системи або окремих функцій з нуля, визначення довгострокових цілей компанії в рамках управління персоналом, розробки HR стратегії, дизайну організаційної структури бізнесу та вдосконалення системи управління для підвищення ефективності бізнесу та прийняття «розумних рішень», створення функціональної карти бізнеса та матриці повноважень та відповідальності для зняття внутрішніх конфліктів та чіткого визначення зон відповідальності.

 

Свій майстер-клас «Формула успішного рекрутингу. Базові компоненти» Наталія розпочала із розвіювання упереджень, стереотипів і міфів. Спікер розповіла про ціну помилки при неправильному підборі кандидата на роль, визначену посадою, та про те, як можна хеджувати ризики компанії. Поділилася реальними історіями з життя, коли ректутинг допомагав організаціям здійснювати неймовірні стрибки у розвитку та налагоджувати прорив мотивації у персоналу.

Н. Голубнича подарувала слухачам свою унікальну авторську модель оцінки кандидата. Аудиторія мала можливість ознайомитися із існуючими дієвими стратегіями та інструментами підбору персоналу, дізнатися, хто такі «голубі єдинороги» і як необхідно з ними взаємодіяти.

 

Також під час майстер-класу слухачі розглянули проектні питання, які опосередкованим чином можуть допомогти сформувати карту мотивації кандидата або вже працюючого співробітника. Багато інформації спікер присвятила питанню адаптації новачка на новому місці роботи та розповіла про роль керівника у даному процесі.

Разом з цікавою і структурованою інформацією Наталія рекомендувала слухачам цілий список корисної літератури, що допоможе заглибитися у тонкощі рекрутинга і бути завжди на коні в питаннях підбору персоналу.

golub