12.09.19

Презентація програм МВА в Харкові

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА в Харкові

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Запрошуємо на зустріч, де ви дізнаєтесь:

  • про портфель програм, що реалізує МІБ;
  • про відмінності між програмами МВА та курсами, що входять до складу програм;
  • про рівень експертності викладачів та принципи формування навчальних груп;
  • про те, як проходить аплікаційний процес та основні вимоги до слухачів на кожній з програм МВА.

Крім того, ви почуєте, як навчання на програмі МВА змінює життя та бізнес, від випускниці програми General MBA в МІБ та зможете отримати індивідуальну консультацію щодо підбору програми МВА саме для вас.

 

Дата: 12 вересня 2019 (четвер), 18:30

Локація: м. Харків, Premier Hotel Aurora, вул. Алчевських, 10\12, 2-й поверх, конференц-зала "Конгрес-Хол"

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.

zareg uk

Регламент:

 

18:00 - 18:30 - Реєстрація учасників, вітальна кава.

18:30 - 20:00 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА та MBA in Public Sector в МІБ. Представники МІБ.

20:00 - 20:30 – Як МВА змінює особистість і бізнес, Олеся Ульянова – випускниця програми General MBA в МІБ.

20:30 - 21:00 - Консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

ZeleninЮрій Зеленін – виконавчий віце-президент бізнес-школи "Міжнародний інституту бізнесу". Випускник програм для управлінців Professionalization of Institutes у бізнес-школі INSEAD (Франція), Managing a Management Development Institute в Ірландському інституті менеджменту в Дубліні, Chartered Postgraduate Diploma in Marketing у The Chartered Institute of Marketing (Велика Британія), МВА в Університеті New Brunswick (Канада). Нагороджений неурядовою Асоціацією Українських Університетів "За розвиток освіти в Україні".

 

 

 

KudinovaАлевтина Кудінова – академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

vikaВікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

ulynovaОлеся Ульянова - Founder та CEO тренінг-центру з навчання IT-фахівців «IT Grow Center», випускниця програми General MBA-2017 в МІБ. Більше 5 років досвіду роботи в компаніях, що є лідерами ринку, на позиціях C-1 level. Експерт в сфері побудови корпоративних університетів, навчання дорослих, побудови (розробки) систем адаптації та залучення співробітників.

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА від бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактний телефон: 0445850033, 0676795783 Вікторія Алексеєнко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk