31.07.19

Тетяна Мокренко розказала слухачам МВА про просування в соціальних мережах

Главная/Новости и анонсы МИБ/Тетяна Мокренко розказала слухачам МВА про просування в соціальних мережах

Найновіший і водночас найперспективніший напрямок просування в інтернеті – соціальні мережі. Однак, не усі мають уявлення, як з ними працювати.

На програмі General MBA карусельного формату сьомої когорти слухачів у середу, 31 липня 2019 року, в рамках курсу «Digital маркетинг» проведено майстер-клас «Просування в соціальних мережах». Захід провела засновник і партнер MOKCO Digital Agency, експерт у сфері комунікаційного планування, SMM та репутаційного маркетингу Тетяна Мокренко.

Агентство MOKCO Digital Agency спеціалізується на створенні і реалізації комунікаційних кампаній в інтернеті та за його межами, які спрямовані на вирішення конкретних бізнес завдань клієнтів. Серед клієнтів агентства Ощадбанк, Нова Пошта, Люксоптика, Галичина, METRO, Ahmad Tea London, Оболонь, Артеріум, ОБСЄ, Volkswagen.

 

Під час спічу Тетяна розповідала слухачам MBA про ключові тренди, які визначають ефективність постингу, допомагають сформувати якісно-позитивний імідж компанії та посприяти побудові успішного прибуткового бізнесу. Спікером було наведено безліч життєвих прикладів, багато успішних кейсів з просування, які допомогли слухачам зрозуміти, як влаштовані алгоритми найвідоміших соціальних мереж.

 

Слухачі отримали уявлення про те, з якою частотою необхідно викладати пости та вести сторінки в Facebook, Instagram, YouTube, щоб охопити певну аудиторію клієнтів або щоб збільшити кількість підписників. Тетяна продемонструвала, як має виглядати справжній правильний емоційний контент в соціальних мережах, і розповіла, як має здійснюватися «тестинг креативу», поданої у постах інформації.

 

Багато уваги на зустрічі приділялося питанню модерації коментарів під постами.

Отримані на майстер-класі знання слухачі закріпили практичними вправами. Бажаємо усім яскравих та вибухових постів!

IMG 0497

IMG 0483