21.09.19

Презентація програми MBA in Public Sector.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програми MBA in Public Sector.

Запрошуємо всіх, хто бажає розвивати управлінську кар’єру в організаціях некомерційного та державного секторів. 21 вересня відбудеться презентація нової в Україні навчальної програми MBA in Public Sector в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу». Ви матимете можливість познайомитись з викладачами – практиками, які на програмі читатимуть не лише теорію, але і будуть розглядати разом з вами живі сучасні кейси з вітчизняної та закордонної практики. Також дізнаєтесь про унікальні курси, що були розроблені саме для програми MBA in Public Sector в МІБ. Дана програма має схвалення міжнародної асоціації IASIA (International Association of Schools and Institutes of Administration).

Не зволікайте! Старт навчання вже 11 жовтня 2019 року.

Дата: 21 вересня 2019 (субота), 11:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

zareg uk

Регламент:

10:30 - 11:00 – Реєстрація учасників, вітальна кава.

11:00 - 11:15 – Портфель програм МВА в МІБ. Вікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

11:15 - 12:00 – «Вплив глобалізації на місцевий розвиток». Галина Васильченко – експерт із стратегічного планування проекту ERA, USIID та викладач на програмі MBA in Public Sector в МІБ.

12:00- 12:30 – Програма MBA in Public Sector – новий освітній продукт МІБ. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

12:30 - 12:45 – Відповіді на питання, неформальне спілкування.

Під час експерного виступу Г.Васильченко «Вплив глобалізації на місцевий розвиток» ви дізнаєтесь, як швидкі зміни сучасного світу впливають на зміни в поведінці людей,  на систему менеджменту, планування та прийняття рішень як на рівні суб’єктів господарювання, так і на рівні території. 

Розглянемо такі питання:

  • Глобалізація та локалізація. 
  • Формула сучасного економічного розвитку.
  • Фактори конкурентних переваг на місцевому рівні. 
  • "Стара економіка" і "Нова економіка". 
  • Порівняння контексту планувальних характеристик в різних економіках. 
  • Зміна підходів до практики розвитку територій.  
  • Піраміда сучасного розвитку.
  • Конкурентоспроможність території і фірми.

Інформація про спікерів заходу:

vikaВікторія Алексеєнко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

kudinovaАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

vasilchenkoГалина Васильченко - викладач на програмі MBA in Public Sector в МІБ, експерт із стратегічного планування проекту ERA, (USIID (з березня 2019 року), голова правління Громадського центру «Ділові ініціативи» (з 1999 року), кандидат економічних наук; була консультантом з місцевого економічного розвитку Асоціації міст України (проект PULS , USIID), доцент кафедри менеджменту та адміністрування (Івано-Франкііський національний технічний університет нафти і газу).

 

 

 

 

Контактна особа: 0675248949, 0445850033 Вікторія Алексеєнко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk