03.10.19

Презентація програм МВА від МІБ в Запоріжжі

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА від МІБ в Запоріжжі

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Все про бізнес-освіту в Україні за 3 години!

Бізнес-освіта - модний тренд чи дієвий актив, що змінює життя, бізнес та кар’єру?

Чи справді вчитися дуже важко та дорого? Як я буду поєднувати навчання та роботу? Навчатися в Україні чи за кордоном?

Відповіді на ці та багато інших питань ви дізнаєтесь під час нашого заходу. Крім того, ви зможете поспілкуватися з випускником програми Executive MBA в МІБ щодо цінності навчання саме для нього, а також отримати консультацію щодо підбору програми навчання саме для вас.

 

Дата: 3 жовтня 2019 (четвер), 18:30

Локація: Запоріжжя, бул. Шевченка 71А, Khortitsa Palace Hotel, Birmingham (зал №3)

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня

zareg uk

Регламент:

18:00 - 18:30 - Реєстрація учасників, вітальна кава.

18:30 - 20:00 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА та MBA in Public Sector в МІБ. Представники адміністрації МІБ.

20:00 - 20:30 - Як МВА змінює особистість та кар’єру. Віталій Тишечко - випускник програми Executive MBA-2017 в МІБ.

20:30 - 21:00 - Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

ZeleninЮрій Зеленін – виконавчий віце-президент бізнес-школи "Міжнародний інституту бізнесу". Випускник програм для управлінців Professionalization of Institutes у бізнес-школі INSEAD (Франція), Managing a Management Development Institute в Ірландському інституті менеджменту в Дубліні, Chartered Postgraduate Diploma in Marketing у The Chartered Institute of Marketing (Велика Британія), МВА в університеті New Brunswick (Канада). Нагороджений неурядовою Асоціацією Українських Університетів "За розвиток освіти в Україні".

 

 

 

KudinovaАлевтина Кудінова – академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

kovalenkoТетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

tishechkoВіталій Тишечко - директор страхової компанії "Мотор-гарант", депутат Запорізької міської ради, заступник голови комісії з питань соціального і економічного розвитку та бюджету, випускник програми Executive MBA-2017 в МІБ. Більше 15 років успішного досвіду роботи з персоналом в найбільших компаніях України, експерт по розробці і впровадженню нових проектів з "нуля" у сфері залучення і адаптації персоналу, експерт по трансформації бізнесу.

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА від бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактний телефон: 044 585 00 33, 067 679 57 95 Тетяна Коваленко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

zareg uk