11.10.19

Розпочалось навчання на новій програмі МІБ – MBA in Public Sector.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Розпочалось навчання на новій програмі МІБ – MBA in Public Sector.

Минулої п’ятниці, 11 жовтня 2019 року, надзвичайна подія відбулася у нашій бізнес-школі! Ми раді оголосити, що стартувало навчання першої генерації нової програми МІБ - MBA in Public Sector. Ця програма була створена для підготовки управлінських кадрів серед державних службовців, посадовців, членів громадянських організацій та інших представників публічного сектору. Програма MBA in Public Sector стала першою в Україні програмою управлінського розвитку, схваленою міжнародною асоціацією IASIA (International Association of Schools and Institutes of Administration).

Група слухачів розпочала своє навчання, що проходитиме у модульному форматі – двічі на місяць по три дні кожний модуль. В цілому, навчання розраховане на 18 місяців, а у фіналі кожен із слухачів захищатиме свій власний дипломний проект, щоб фіналізувати все вивчене та отримати державний диплом магістра.

Програма передбачає розвиток навичок з ефективного публічного адміністрування та навичок особистої управлінської ефективності. Слухачі опанують курси з основ державного управління, вивчатимуть економіку та політику і як вони поєднуються, розберуться з принципами та підходами до публічного адміністрування на національному та муніципальному рівнях, зануряться в регіональний та місцевий розвиток та дізнаються, як адмініструвати недержавні організації.

pmba6

 

Зі стартом навчання групу привітав ректор Міжнародного інститут бізнесу Олександр Савченко. Під час урочистої частини ректор вручив гранти на навчання на програмі MBA in Public Sector двом переможцям конкурсу, який нещодавно був організований МІБ.

Після цього О.Савченко розпочав свою лекцію. Саме так, цього року ректор буде в числі наших шановних викладачів і особисто читатиме один з курсів для першої генерації слухачів.

На лекції Олександр Савченко запропонував новобранцям уявити себе членами уряду. Обговорювали критерії успіху держави та те, як виконувати завдання від Президента до уряду. Всі разом пробували робити прогноз щодо подальшого розвитку України та її економічного становища.

Після лекції слухачі ще довго розмовляли з Олександром Володимировичем за кавою про майбутнє нашої держави та про їх особисту роль у тому, як розгортатиметься ситуації на вітчизняній та міжнародній політичній арені.

То ж, побажаймо успіхів цим завзятим та сміливим молодим людям, майбутнім ефективним керівникам, плідно працювати, гарно вчитись та успішно завершити навчання!

 

pmba4

pmba3

pmba2

pmba1