17.11.19

Стратегія роботи з соціальними мережами — практичний підхід від Володимира Галіка

Главная/Новости и анонсы МИБ/Стратегія роботи з соціальними мережами — практичний підхід від Володимира Галіка

Соціальними мережами сьогодні не користується хіба що ледащий. З кожним днем чисельність мереж як і кількість активних інтернет-користувачів, зростає. Сучасний бізнес все більше переміщується в інтернет-простір. Про практичний підхід до digital-систем та SMM (Social Media Marketing) в неділю, 17 листопада 2019 року, слухачам восьмої та дев’ятої когорт програми General MBA розповідав управляючий партнер NGN.agency Володимир Галіка. Це стратег, що має значний досвід роботи в digital і рекламі, який понад 10 років працював у великих провідних агентствах України та Казахстану.

NGN.agency спеціалізується на системних стратегічних розробках, створенні брендів та digital'е (з акцентом на соціальні мережі).

Відомими клієнтами агентства є Coca-Cola, Lenovo, Royal Canin, Avon.

На початку майстер-класу Володимир ознайомив слухачів з основними стратегіями бізнесу, нагадав про базові інстинкти людини, щоб розповісти про те, як цю інформацію можна використовувати при просуванні товару. Люди обожнюють відчувати себе причетними до чогось особливого, таємного чи навіть секретного, залюбки використовують закриті групи, особливі розмовні шифри, тощо.

Далі мова йшла про вибір контенту та інструменти, що дають змогу визначитись, з якої точки стартує бізнес та у яку має переміститися. Йшлося про алгоритм дій та інструменти, за допомогою яких можна створити таку рекламну кампанію, яка здатна викликати продукування дофаміну – гормону радості в очікуванні чогось надзвичайного.

Спікер розповідав слухачам про те, як правильно здійснювати аналіз цільової аудиторії, опрацьовувати закономірності та інтерпретувати дані, а також закликав пам’ятати, що виміри не завжди встигають за реальністю. Окрема частина зустрічі присвячувалася роботі з репутацією, коли Володимир представив декілька стратегій реагування на негатив у мережі інтернет.

На цій ноті слухачі завершили продуктивні дні навчання і в очікуванні нових цікавих спікерів та нових зустрічей з викладачами МІБ відбули до наступного навчального модулю.

 1