25.02.20

Церемонія вручення дипломів слухачам сьомої генерації програми General MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/Церемонія вручення дипломів слухачам сьомої генерації програми General MBA

Недільного дня, 23 лютого 2020, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» переповнилася особливою магнетичною привабливістю. Феєричне сяйво завжди торкається її стін, коли очікується така важлива і хвилююча подія, як випуск.


Цього дня поріг Міжнародного інституту бізнесу в якості випускників переступили слухачі програми General MBA сьомої генерації.

Церемонію вручення дипломів традиційно відкрив ректор МІБ, д.е.н., професор Савченко О.В. У своїй промові Олександр Володимирович висловив щиру подяку випускникам за те, що у 2018 році вони обрали МІБ та довірили йому 1,5 роки свого життя. Ректор виказав сподівання, що за період навчання справдилися і їх очікування щодо високої якості опанованої програми. МІБ завжди досягає синергетичного ефекту завдяки тісній взаємодії з реальним бізнесом, наявності престижної міжнародної акредитації АМВА, якою бізнес-школа володіє вже тривалий час, та завдяки злагодженій роботі команди МІБ.

23.02.2020-107Із закінченням навчання слухачів привітали віце-президент МІБ Зеленін Ю.М. та академічний директор, д.е.н. Кудінова А.В. Представники адміністрації відзначили, що на відміну від інших слухачів карусельного формату, сьогоднішні випускники починали своє навчання в МІБ з найскладнішого фінансового блоку, мужньо побороли усі виклики та турбулентності всередині колективу і, незважаючи ні на що - дійшли до фіналу! Високі результати їх навчання, підготовка випускних кваліфікаційних робіт за темами, що дають можливість діяти, реалізовуючи справжні «бойові» проекти на практиці – усе
це стало міцним підґрунтям для якісних змін у світоглядних уявленнях про бізнес кожного слухача. Віце-президент та академічний директор побажали випускникам професійного росту, проривних ідей та зростання бізнесу.

На урочистій церемонії були присутні представники від викладацького складу бізнес-школи. Серед них к.е.н., керівник Центру маркетингових інновацій МІБ, професор маркетингу МІБ, керуючий партнер групи консалтингових компаній Наталія Писаренко, к.е.н., бізнес-консультант, викладач фінансових дисциплін Валентина Лаврененко та фінансовий директор транспортно-логістичної компанії SAT, управляючий партнер консалтингової компанії Advanced Business Solutions Олена Владика.
Викладачі відзначили відповідальний підхід слухачів до процесу навчання, побажали успіхів, творчої наснаги, просування по кар'єрних сходах та плідної праці в ім'я процвітання українського бізнесу!

23.02.2020-166За традицією найуспішнішого слухача випускної групи нагородили пам’ятною іменною статуеткою. Таку нагороду на програмі General MBA сьомої генерації справедливо заслужив Володимир Бурцев, який за час навчання демонстрував допитливість, значний інтелектуальний потенціал, виявляв високий рівень самоорганізованності і націленості на результат.

Слово узяла координатор програми General MBA Логущенко Інна. Вона зауважила, що висока успішність навчання

23.02.2020-132неможлива без своєчасного виконання навчальних завдань, наполегливості і перманентного бачення своєї мети. На глибоке переконання Інни, майстерності в управлінській сфері випускники досягли завдяки фантастичній витривалості і умінню утримувати її впродовж значного часу. Тривале зберігання стійкості та натиску зусиль, постійний вихід за рамки можливостей – від модулю до модулю демонстрували слухачі випускної групи. Координатор подякувала усім, хто не зломився і дійшов до кінця. Побажала успішного керівництва, ефективного лідерства і стабільного особистого успіху.

 

З теплими словами вдячності до МІБ звернулися і випускники. Вчорашні слухачі відзначили високий професійний рівень колективу бізнес-школи і висловили думку, що структуроване викладення матеріалу і буквально індивідуальний підхід до кожного слухача давав їм можливість максимально сконцентруватися як на вивченні і отриманні нових, так і на переоцінці існуючих навичок. Отримані знання дали можливість грамотно планувати розвиток власного бізнесу. Для багатьох МІБ уже став тією рушійною хвилею, що винесла їх до стрімкого зростання та сприятливих бізнес-течій!

Випускна церемонія завершилася у теплій душевній атмосфері за дзвонами бокалів під час святкового фуршету.

Бажаємо випускникам продовжувати своє сходження до вершин управлінської майстерності на крилах успіху! Нехай звання «випускник МІБ» завжди зігріває їхні спогади про навчання у бізнес-школі і має гучний відголосок у їхніх серцях.

23.02.2020-18223.02.2020-11