18.03.20

Перший етап національної акредитації пройдено вдало

Главная/Новости и анонсы МИБ/Перший етап національної акредитації пройдено вдало

У нелегкі часи особливо важливо зберігати психологічну рівновагу та максимально концентруватися на позитивних новинах, приємних людях і довіряти лише надійним інформаційним джерелам.

Тож і ми у ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» хочемо долучитися до формування простору добрих новин. Із гордістю інформуємо своїх друзів, колег, партнерів та усіх, кому цікава наша діяльність про впевнене і успішне проходження першого етапу акредитації Національного агентства забезпечення якості вищої освіти. Ми гідно пройшли перевірку експертної комісії і з останніх сил чекали на звіт шановних експертів. Дочекалися. Отримали. Звіт позитивний – і це наша маленька, але надзвичайно важлива і актуальна перемога.

МІБ безмежно вдячний кожному, хто підтримував нас безпосередньо, тим хто був з нами ментально і віртуально, усім, хто вболівав за нас і продовжує це робити. Друзі, без вас ми б не впоралися. Лише разом, лише командна гра, лише скоординовані дії дають результат у всьому: в акредитації, у бізнесі, у житті.

Ми абсолютно щиро говоримо спасибі експертам, які до нас приїздили, адже продемонстровані ними професіоналізм, неупередженість, експертність і відверте вболівання за вищу освіту в нашій країні – це чесноти, гідні поваги і вдячності.
Висока оцінка, яку ми отримали від експертної комісії, надає нам сил і терпіння очікувати на ще два етапи розгляду нашої акредитаційної справи: засідання галузевої експертної ради та засідання Національного агентства.

Друзі, вірмо у краще, докладаймо максимум зусиль для реалізації власних задумів і бережімо себе!

0001