31.03.20

Старт програми General MBA десятої генерації

Главная/Новости и анонсы МИБ/Старт програми General MBA десятої генерації

В понеділок, 30 березня 2020 року, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» провела старт ювілейної, вже десятої, генерації слухачів програми General MBA в карусельному форматі бізнес-освіти. Вперше новачків зустрічали не в стінах навчального закладу. У зв’язку з карантином, урочисту подію довелося розгорнути у віртуальному просторі.

Онлайн-захід відкрив віце-президент бізнес-школи МІБ Зеленін Юрій Миколайович. Він радо привітав новачків із початком навчання та подякував у цей особливо складний час за довіру і вибір бізнес-школи. Традиційно Юрій Миколайович порекомендував слухачам запам’ятати свій стан на початок навчання, щоб мати можливість порівняти його із відчуттями та можливостями, які кожен з них отримає у статусі випускника.

Привітальне слово узяла академічний директор МІБ, д.е.н., професор Кудінова Алевтина. Свою промову вона розпочала з актуальних економічних проблем в умовах кризи, звернула увагу слухачів, що з моменту старту карусельного формату навчання МІБ успішно реалізую академічну складову програми та забезпечує нетворкінг, що формує ефект МВА. Алевтина побажала усім успіхів і висловила упевненість в тому, що зараз саме такий час, коли можна і потрібно навчатися, варто розширювати шаблонність мислення для того, щоб побачити нарешті нові можливості.

На глибоке переконання академічного директора, у критичні моменти дуже важливо не залишатися на одинці з добре знайомим середовищем, потрібно звільнити думки, що нав’язуються обмеженим колом оточення у самоізоляції. Єдиний вихід – перехід до онлайну, де можна забезпечити собі інтерактивне спілкування з викладачами-експертами та взаємодію з одногрупниками-однодумцями за принципом «рівний рівному».

Групі була представлена координатор програм General MBA Логущенко Інна, яка розповіла про академічні політики МІБ та про організацію навчального процесу. Координатор висловила сподівання, що з приєднанням нових слухачів до студентської спільноти МІБ їх життя стане ще більш драйвовішим, сповниться новими викликами та цікавими і корисними бізнес-зв'язками.

А щоб слухачі, які жодного разу не бачили один одного наживо, змогли познайомитися, відкритися, обмінятися першими враженнями і перетворитися на дружню команду, їх перші заняття впродовж двох днів поспіль проводилися у формі ділової бізнес-симуляції з командоутворення. Важкий виклик щодо формування зв’язків у студентському колективі через віртуальний простір отримала Рижкова Олена – сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) та викладач МІБ.

1 1585635151

Під методичним керівництвом бізнес-тренера налагодження дружніх і партнерських відносин пройшло у добрій, емоційно-жвавій атмосфері. В результаті психологічної трансформації, новачки змогли відчути внутрішній комфорт, розірвати умовні кордони і навіть обмінятися першим досвідом прийняття управлінських рішень у надскладний час.

МІБ дуже очікує той час, коли зможе прийняти слухачів десятої генерації програми General MBA у своїх затишних аудиторіях в кампусі, наживо продемонструвати усі можливості навчання в бізнес-школі. Не сумніваємося, що нам буде ще чим їх здивувати.

Бажаємо новачкам успіхів у навчанні, впевненості у власних силах та нестримного бажання вбирати нові знання!