27.04.20

Strategic MeetUp

Інфоринок перенасичений спікерами та їх експертними заходами в форматі «голова, що говорить». Проте, по-перше, озвучені теми не завжди відповідають реальним запитам аудиторії, а, по-друге, слухачі прагнуть почути не тільки експерта, але а представників з інших компанії, які стикаються з такими самими викликами під час кризи.
Тож, ми запроваджуємо інноваційний формат зустрічей: не нав’язаний спікер, а підібраний модератор для зустрічі «рівних серед рівних».

Проте дещо лишається без змін на наших подіях – запрошений модератор буде практикуючим викладачем на програмах МВА, з глибокою експертизою в проблемах сьогодення.

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.
Формат: антикризова дискусія з експертом, що спеціально запрошений відповідно до потреб учасників та володіє високим рівнем експертизи.

zareg uk


Особливостями такого формату подій є:

  • Запрошений експерт не є «головою, що говорить», а виступає повноцінним модератором, який дає можливість виступити всім охочим з їх запитаннями та поділиться своїм баченням проблеми;
  • Ви матимете змогу не тільки почути поради експерта, але й ознайомитись з ефективними діями інших компаній;
  • Учасники будуть підібрані таким чином, щоб всі були на одному рівні управлінської зрілості;
  • Спікер та тема будуть підбиратися, спираючись на проблеми саме вашої сфери та масштаб управлінських рішень.

Зміни торкнуться і механіки події. Тож, будемо діяти наступним чином:

  1. Ви залишаєте реєстрацію, де обов’язково вказуєте свою компанію, сфери її діяльності та свою позицію в ній. Відповідно до цього ми зможемо запропонувати вам релевантний контент.
  2. Ми аналізуємо отримані реєстрації, розподіляємо усіх охочих за рівнем управлінського масштабу.
  3. Підбираємо для кожного рівня спікера та тему, погоджуємо дату.
  4. Зв’язуємось з вами напередодні події та повідомляємо регламент та запланований контент.
  5. На цьому етапі нам важливо буде отримати від вас запитання, яким, на вашу думку, спікер має приділити увагу в рамках заданої теми.
  6. За декілька днів до події ви отримуєте посилання на зустріч (в Zoom).

Ми прагнемо дати вам дійсно те, що необхідно саме зараз. Реєструйтесь! Участь безкоштовна.

zareg uk