03.06.21

Випускна церемонія для МВА in Public Sector

Главная/Новости и анонсы МИБ/Випускна церемонія для МВА in Public Sector

Є така традиція в МІБ: щороку, коли нарешті стає тепло та сонячно ми організовуємо Випускну церемонію для наших слухачів програм МВА.


Цього року, 22 травня, також була Церемонія випуску, але особлива. Ми вітали із завершенням навчання нашу групу МВА in Public Sector. Ця група стартувала своє навчання два роки тому, і це був перший набір на цю програму. Разом із дівчатами, а ця група була суто дівоча, ми пройшли цікавий та не завжди легкий шлях навчання: разом освоювали основи політики ЄС та управляння публічними фінансами, разом вивчали особливості менеджменту неурядових організацій та що ж таке адвокація у неурядових організаціях. А ще вивчали особливості етики у публічній політиці, та управління персоналом у публічному секторі.

А ще разом опановували тоді новий формат, а сьогодні вже такий звичний та зручний формат онлайн навчання. Це було неймовірно: говорити одна з одною на кухні чи на балконі, разом вигулювати собак та слухати лекцію, пити каву у теплому зимовому светрі та складати іспити.

Вони впоралися, більше того, вони довели, що стануть гідною зміною нашим урядовцям. А під час захисту випускних кваліфікаційних робіт ще й показали, які саме зміни у нашій державі вони готові впроваджувати вже зараз і тепер! І це були цікаві наукові і водночас дійсно прикладні роботи, на захисті яких комісія не просто слухала випускників, а й із задоволенням обговорювали можливі варіанти розвитку подій та наполегливо радила дівчатам не зупинятися, а продовжувати розвивати свої теми, працювати над ними, та згодом захищати вже Кандидатські дисертації.

B88A2708-min  B88A2712-min
А на Випуску було море усмішок, приємних слів від викладачів, особливо приємних слів від випускників та багато-багато фотографій у таких омріяних мантіях випускника.

B88A2616-min

Бажаємо нашим випускникам успіхів, натхнення та драйву втілювати свої задуми у життя і рухатися вперед!