17.08.21

Чергове підтвердження якості освіти від МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Чергове підтвердження якості освіти від МІБ

Визначна подія для МВА спільноти.
9 серпня 2021 року Бізнес-школа МІБ отримала Акредитацію програм МВА від СІМА (The Chartered Institute of Management Accountants)!

Ми пишаємося тим, що потужний блок фінансових дисциплін на програмах МВА - є однією з ключових унікальностей бізнес-школи МІБ.

Статус ексклюзивного академічного партнера найавторитетнішого міжнародного експерта з управлінського обліку(CIMA) це

  • додаткові можливості для наших слухачів;
  • заслужене визнання рівня контенту бізнес-школи.

 Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» стала офіційним Академічним Партнером та отримала Акредитацію заліків з CIMA Диплому “Управління бізнесом”.


СІМА (Привілейований інститут управлінських бухгалтерів, Великобританія), акредитувала програми General MBA та Ukrainian MBA бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) і надала їй статус «Academic partner», що дає право випускникам вищеназваних МВА програм проходити навчання та отримувати дипломи СІМА за особливими умовами. Цей статус підтверджує високі стандарти професійного навчання, що проводиться в бізнес-школі МІБ.

Статус академічного партнера в Україні означає:

  1. високу якість і професійний підхід до надання послуг у сфері навчання та підвищення кваліфікації: оптимальне співвідношення теорії та практики;
  2. студенти та випускники бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» переймають знання і досвід висококваліфікованих фахівців-викладачів МІБ, лектори якого є сертифікованими професіоналами-практиками, менеджерами та директорами компаній.

zelenin


Юрій Зеленін, виконавчий директор бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу»:
«Більше ніж 28 років МІБ працює великою командою та надає своїм клієнтам послуги з навчання та отримання міжнародних кваліфікацій. Цього року ми здобули статус офіційного академічного партнера СІМА. Обсяги бізнесу в Україні, сформована команда, пакет послуг та досвід дозволили нам без перешкод отримати право на участь у програмі CIMA MBA Gateway. Отримання визнання такого рівня є для нас величезним успіхом і доказом безперечних успіхів наших викладачів і слухачів».

cima

Наталія Вовчук, голова представництва СІМА в Україні:
«Я хочу привітати Міжнародний інститут бізнесу з отриманням статусу офіційного академічного партнера. Це є дійсно великим досягненням, значно розширює можливості випускників бізнес-школи постійно вдосконалювати свої знання та підвищувати професійний рівень».

Випускники акредитованих програм General MBA та Ukrainian MBA в МІБ звільняються від здачі Сертифікаційного рівня СІМА, їм необхідно здати лише один комплексний ситуаційний іспит для отримання Диплому СІМА «Управління бізнесом».


Про Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (CIMA), заснований у 1919 році, є провідним та найбільшим професійним органом бухгалтерів у світі.
Є членом Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів ® (Асоціація), що представляє AICPA® & CIMA® та просуває світову бухгалтерську і фінансову професію від імені 696 000 членів AICPA і CIMA, студентів і фахівців в 192 країнах. Разом ми є світовим лідером в питаннях державного та управлінського обліку за допомогою пропаганди, підтримки ліцензії CPA, призначення CGMA і спеціалізованих сертифікатів, професійної освіти та інтелектуального лідерства. Ми зміцнюємо довіру, розширюючи права і можливості наших членів і залучених фахівців, що володіють знаннями та можливостями для того, щоб стати лідерами в справі розширення процвітання в інтересах більш інклюзивного, стійкого і життєздатного майбутнього.


Потрібно більше інформації про МВА?
Економ свій час - приходь на онлайн-презентацію, та отримай всі відповіді за півтори години.
Реєструйся за посиланням, та побачимось 7 вересня!