12.10.21

Інвестиційний дохід чи пенсія?

Главная/Новости и анонсы МИБ/Інвестиційний дохід чи пенсія?

В суботу 25 вересня 2021 року в рамках блоку дисциплін "Фінансові інструменти бізнесу та особиста ефективність керівника" слухачі дев’ятої генерації програми General MBA в карусельному форматі зустрілися з інвестиційним радником, автором YouTube каналу "Мільйонер за 7 років", адвокатом і партнером Юридичної компанії "КФН" Мирославом Королем. YouTube канал Мирослава налічує 45 тисяч користувачів.

millioner

Мирослав розповів учасникам заходу що таке фондові інструменти:

  • зарубіжні акції,
  • облігації,
  • паї (частки) біржових фондів.

А також поділився практичними і юридичними аспектами отримання дивідендів. Цікаво було дізнатися як виглядає портфель середньостатистичного американського інвестора.

 iib

Процес інвестування

В межах заходу несподіваній дискусії піддавалося таке питання, як “інвестиційний дохід чи пенсія?” Були розглянуті способи і можливості громадян України щодо інвестування в закордонні компанії, розкрита юридична сторона легальності інвестицій за кордон.

Мирослав довів до відома слухачів покрокову інструкцію, яка відображає механіку процесу інвестування (банк, брокер, перерахування коштів тощо). Також увага учасників майстер-класу була привернута до оподаткування іноземних доходів в Україні.

Спікер відповів на всі питання аудиторії та додав до свого YouTube-каналу нових зацікавлених його діяльністю підписників.