03.11.21

Справжні для Справжніх

Главная/Новости и анонсы МИБ/Справжні для Справжніх

 

"Потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці,

а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум вдвічі швидше"


Щоб тримати планку Програми МВА №1 в Україні Executive MBA в МІБ має так само змінюватись (бігти) швидко, як найменш удвічі швидше.

Отже, у 2021 році Executive MBA підсилено майже легендарним викладачем, якого студенти «розбирають на цитати».

Савич Олександр - директор ТОВ «Нексус Автомотів Україна» (закупівельний союз незалежних дистрибуторів авто-компонентів).

savych

  • 20 років досвіду на позиції СЕО та топменеджера автомобільних компаній-дистриб’юторів: Mercedes, Renault-Dacia, ЗіпАвто, ТОВ «Нексус Автомотів Україна», ТОВ «Авто Стандарт Україна».
  • Управління компаніями з товарообігом 100 млн дол. в рік та кількістю персоналу 1500 осіб.
  • Досвід керівництва підприємствами в Україні та Казахстані.
  • Управління портфелем 200 брендів.
  • 8 років викладання на різних академічних та МБА програмах українською та англійською мовами.
  • 57 наукових статей.


Олександр вже певний час співпрацює із бізнес-школою, а тепер буде викладати «Стратегічний Маркетинг» на програмі Executive MBA.

 




Олександре, у чому цінність / унікальність вашого курсу «Стратегічний маркетинг» для управлінців, які навчаються на МВА?

Курс "Стратегічний маркетинг" забезпечує знання як використовувати маркетингові інструменти та аналітику в розробці та реалізації стратегії РОСТУ компанії.

 

В курсі багато авторських методик, які випробувались та використовуються на практиці багатьма відомими компаніями, і які ведуть до зростання фінансових показників підприємства.

Серед унікальних методик слід визначити:

  • методи аналізу бізнес-середовища розрахунок фокусного ринку та визначення привабливості нового або теперішнього ринку,
  • побудова канви конкурентоспроможності та клієнтських цінностей,
  • розробка канви позиціювання,
  • побудова маркетингової стратегічної системи компанії та багато інших.

Презентується реальна 21-етапна система-алгоритм розробки маркетингових стратегій, використовуючи яку, можливо побудувати маркетингову стратегію власного підприємства.

Застосовуються тільки практичні та реальні маркетингові інструменти.

Всі методики та інструменти актуальні для будь-якого ринку та моделі бізнесу.

 


 

Які методики викладання використовуються?

Методики та інструменти застосовуються слухачами в процесі розв'язання РЕАЛЬНИХ кейсів на прикладі реальних компаній. І як фінальний результат курсу, слухачі мають розробити маркетингову стратегію своєї компанії або стартапу та отримати консультації щодо її практичного впровадження в життя. В процесі викладання використовуються діджитал-інтерактивні інструменти тестування та опитування думки слухачів.

 

savych1

 




Поділіться вашими першими враженнями від ролі викладача на програмі Executive МВА?

Слухачі програми MBA Executive - власники та керівники підприємств, які мають досвід та багато чого досягли в процесі управління компанією.

Вони мають унікальний досвід і свої "перемоги". Тому викладання для них має бути практичним, ми повинні "розмовляти однією мовою" та мислити схожими категоріями. Отже, навчання має проходити в діалозі.

Ми обмінювались досвідом та енергією. Тому, викладач та слухачі - це як один цілісний "бізнес-клуб". В процесі викладання я і сам навчався, бо маркетинг і інструменти змінюються буквально щогодини, необхідно бути в тренді та цікавим слухачам. Викладання для мене - це заряд енергії, комунікації та інформація.

 




Яскраві цитати Олександра Савича від слухачів General МВА:

"Люди читають тільки те, що їм цікаво. Іноді це буває реклама "
"Винос мозку. Швидко, якісно, назавжди"
"Щоб делегувати - треба вміти самому."

 

savych with students
Ми пишаємося своєю здатністю поєднувати справжніх експертів та створювати ефективну екосистему навчання.
Все буде МВА;)